Reserveer nu
 • Amsterdam

  Amsterdam is een van de meest bezochte steden van Europa en staat bekend als een echte wereldstad. De prachtige architectuur, rijke musea, en karakteristieken van de stad maken Amsterdam zeker een bezoekje waard.

  Slenter door de binnenstad van Amsterdam en beleef de schoonheid van de stad. Of bewonder Amsterdam vanaf het water tijdens een rondvaart door de schitterende grachtengordel. Of ga gezellig shoppen in de Negen Straatjes, de Haarlemmerstraat, de energieke Kalverstraat of de exclusieve P.C. Hooftstraat.

  Amsterdam wordt internationaal bewonderd door zijn speciale architectuur en infrastructuur. Haal uw hart op aan de schitterende herenhuizen, eeuwenoude pakhuizen en talloze romantische bruggetjes.  Een bezoek aan de stadsbuurten als het centrum, het Westerpark, Oud-West, De Pijp of de Jordaan zijn zeker aan te raden.

  Liefhebbers van kunst en cultuur kijken hun ogen uit in Amsterdam. Het stadscentrum van Amsterdam staat vol met musea. Bezoek het pas heropende Rijksmuseum, topwerken in het Van Gogh Museum, het indrukwekkende Anne Frank Huis of Madam Tussauds. 

  • Best Western Apollo Museumhotel Amsterdam City Centre

   Best Western Apollo Museumhotel Amsterdam City Centre

   Op de plaats waar de mondaine P.C. Hooftstraat overgaat in de sfeervolle Stadhouderskade, vindt u het prachtige Best Western Apollo Museumhotel Amsterdam City Centre. Centraler in Amsterdam kunt u niet verblijven!

  • Wyndham Apollo Hotel Amsterdam

   Wyndham Apollo Hotel Amsterdam

   Wyndham Apollo Hotel Amsterdam gelegen op een prachtige locatie in het groene Oud-Zuid, op de enige plek in de stad waar 5 grachten samenkomen.

  • Ramada Apollo Amsterdam Centre

   Ramada Apollo Amsterdam Centre

   Ramada Apollo Amsterdam Centre bevindt zich op een A-locatie in onze hoofdstad. Het imposante hotel is gelegen aan de Amsterdamse ring, direct aan het groene Rembrandtpark.

  • Holiday Inn IJmuiden Seaport Beach

   Holiday Inn IJmuiden Seaport Beach

   Holiday Inn IJmuiden Seaport Beach is prachtig gelegen op een unieke locatie aan de Nederlandse kust, op slechts 150 meter van het Noordzee strand en omsloten door het Kennemermeer en de Jachthaven.