Reserveer nu

Omgeving

Almere is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een grote, moderne en dynamische stad.

Apollo Hotel Almere City Centre is gevestigd in het hart van het centrum, direct naast de stadsschouwburg en op loopafstand van vele winkels, de megabioscoop en een wereld aan uiteenlopende restaurantjes en cafe’s. Ook op het gebied van kunst en cultuur is er genoeg te beleven. Almere heeft een gevarieerd aanbod aan theaters, musea, expositieruimten en galerieën.

Almere is hard op weg zich te bewijzen als studentenstad en zakencentrum. Aan de rand van station Almere Centrum verrijst meer dan 130.000 vierkante meter kantoorruimte waar ook het World Trade Center deel van uitmaakt. Op welk gebied dan ook: het kán in Almere!

Tips
Door de centrale ligging is er ook in de omgeving van Almere veel te doen. Een verblijf in Almere is uitstekend te combineren met een dagje shoppen in Amsterdam of in de outletstores van Bataviastad in Lelystad. Of bezoek met het hele gezin het spectaculaire attractiepark Walibi in Biddinghuizen.

Uitgaan, winkelen, zakendoen, lekker eten, kunst, cultuur! Wij vertellen u graag alles over de vele mogelijkheden en de combinatie ervan met Apollo Hotel Almere City Centre.

Bereikbaarheid
Per auto:
Apollo Hotel Almere City Centre is centraal gelegen en is uitstekend bereikbaar via de A6. De A6 is de directe verbindingsweg naar Amsterdam en Schiphol waardoor beide locaties in minder dan 40 minuten te bereiken zijn. hotel ligt op 5 minuten loopafstand van het treinstation. Voor de gasten die liever met de auto reizen is er direct onder het hotel een grote openbare parkeergarage.

Tip: wanneer het adres van het hotel niet wordt weergegeven in uw navigatiesysteem, raden we u aan het adres Brouwerstraat 3 in te voeren. Dit adres leidt u naar de Mediamarkt. Het hotel is direct naast deze locatie gelegen.

Openbaar vervoer: Met de trein gaat u naar station Almere Centraal en loopt in ± 10 minuten door het centrum van Almere naar het hotel. Per bus neemt u nummer 1 of 3 richting Almere Haven en stapt u uit bij halte 'Passage'. Dit busstation ligt op slechts 5 minuten lopen van het hotel.