Reserveer nu

Apollo Hotel Almere City Centre

Almere is groot, modern, trendy, levendig en altijd in beweging. Het Apollo Hotel Almere City Centre is gevestigd in het hart van het centrum, direct naast de stadsschouwburg en op loopafstand van vele winkels, de megabioscoop en een wereld aan uiteenlopende restaurantjes en cafés.

U treft in Almere meer dan alleen recreatiemogelijkheden. Almere is hard op weg zich te bewijzen als studentenstad en zakencentrum. Aan de rand van station Almere Centrum verrijst meer dan 130.000 vierkante meter kantoorruimte waar ook het World Trade Center deel van uitmaakt. Natuur is ook een belangrijk onderdeel van Flevoland en Almere zoals te zien is in de film "De Nieuwe Wildernis" die is opgenomen in de Oostvaardersplassen. Op welk gebied dan ook, het kán in Almere!

Apollo Hotel Almere City Centre sluit met haar moderne architectuur en designinrichting naadloos aan bij de vooruitstrevende, futuristische stijl van de stad Almere. Het hotel beschikt over 117 design kamers, een bar/lounge, zaalruimte en het trendy restaurant ‘SaladaSamba’. SaladaSamba is momenteel tijdelijk gesloten, onze excuses voor het ongemak. Onze medewerkers geven u daarom graag tips over de beste restaurant in de omgeving van het hotel. 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen wordt steeds belangrijker en daar spelen wij bij Apollo Hotel Almere City Centre graag op in! Niet alleen op het gebied van schonere energie, maar ook wat betreft de kwaliteit en service die wij bieden aan onze gasten en leveranciers. Wij werken continu aan het verminderen van de milieubelasting binnen het hotel.

Met trots kunnen wij u melden dat we in het bezit zijn van een Zilveren Green Key!

Wij hopen u snel te mogen ontvangen in Apollo Hotel Almere City Centre.

Met gastvrije groet,

 

Wouter Dekker
General Manager

Apollo Hotel Almere City Centre

Contactgegevens


Apollo Hotel Almere City Centre
Koetsierbaan 2
1315 SE Almere
T: +31 (0)36 527 45 00
F: +31 (0)36 527 45 02
E: info.almere@apollohotelsresorts.com

Route