Apollo Hotel Utrecht City Centre

Apollo Hotel Utrecht City Centre

Contactgegevens


Apollo Hotel Utrecht City Centre
Vredenburg 14
3511 BA Utrecht
T: +31 (0)30 2331232
F: +31 (0)30 2328451
E: info.utrecht@apollohotelsresorts.com

Apollo Hotel Utrecht City Centre is gelegen in het hart van het historische Utrechtse stadscentrum, slechts 300 meter van Utrecht Centraal Station en direct voor de Oude Grachten. Hiermee is het hotel de ideale uitvalsbasis om het verrassende Utrecht te beleven.

Utrecht is bekend van de beroemde Domtoren, de pittoreske oude grachten, prachtige gebouwen, een bruisend winkelhart, bijzondere uitgaansmogelijkheden en een unieke historie. Allemaal goed te combineren met een aangenaam verblijf in het meest centraal gelegen hotel van de stad.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen wordt steeds belangrijker en daar spelen wij bij Apollo Hotel Utrecht City Centre graag op in! Niet alleen op het gebied van schonere energie, maar ook wat betreft de kwaliteit en service die wij bieden aan onze gasten en leveranciers.

Wij werken continu aan het verminderen van de milieubelasting binnen het hotel. En vol trots kunnen wij u mededelen dat wij het Green Key Brons certificaat in ontvangst hebben mogen nemen! 

Namens de directie en medewerkers hoop ik u spoedig als gast te mogen verwelkomen!

Met gastvrije groeten, 

Patrick Aarsman
General Manager