Reserveer nu

De beste weekend arrangementen Amsterdam boekt u bij Apollo hotels in Amsterdam

Logeren in Apollo Hotels & Resorts Amsterdam staat voor de meest luxe ontdekkingsreis denkbaar. De Apollo hotels in Amsterdam hebben allemaal de beste mogelijkheden in huis om de hoofdstad en omgeving tot de prachtige plek te maken die het is. De verschillende arrangementen in onze hotels in Amsterdam bieden fantastische combinaties van luxe en beleving.

Maak uw bezoek aan Amsterdam een prachtige blijvende herinnering. Boek nu direct een verblijf in de beste 4-sterren hotels in Amsterdam.

Best Western Apollo Museumhotel Amsterdam City Centre: het cultureel centrum onder de hotels in Amsterdam

Van de hotels in Amsterdam is Best Western Apollo Museumhotel Amsterdam City Centre het middelpunt om de hoofdstad te ontdekken. U heeft als uitgangspunt het Leidseplein in het centrum van Amsterdam. Van hieruit beleeft u alle kunst en geschiedenis die de stad herbergt optimaal. De beste manier om dit te doen is via een arrangement in het Museumhotel.

Bekijk hier onze arrangementen in Amsterdam

Wyndham Apollo Hotel Amsterdam: meeting point in zakencentrum Amsterdam

Een groot voordeel van het Wyndham Apollo Hotel Amsterdam is de goede ligging ten opzichte van het zakencentrum van Amsterdam. Dit maakt het hotel de juiste locatie als het beste zakelijk hotel in Amsterdam. Maar deze Hot Spot op zakelijk gebied heeft nog  meer voor u in petto.De nodige afleiding vindt u in een op en top hotelarrangement. Informeert u naar alle mogelijkheden om Amsterdam via onze prima verzorgde arrangementen te leren kennen. Wyndham Apollo Hotel Amsterdam bij het WTC in Amsterdam biedt meer. Het puikje onder de hotels in Amsterdam om luxe en plezier samen te laten gaan.