Reserveer nu

De hotelovernachting in Lelystad die met recht hoog aangeschreven staat

De perfecte hotelovernachting in Lelystad beleeft u in Apollo Hotel Lelystad City Centre. Dit luxe 4-sterren hotel ligt middenin het stadscentrum van Lelystad en biedt 86 comfortabele en sfeervol ingerichte hotelkamers en suites. Al onze kamers en suites zijn voorzien van een ruime badkamer met bad en/of douche. Onze suites bieden vanaf het balkon een prachtig uitzicht over het centrum van Lelystad. De totale gastvrijheid van onze medewerkers en de prachtige omgeving van ons hotel zorgen voor een hotelovernachting in Lelystad die bijblijft.

Het zakenhotel in Lelystad en regio

Apollo Hotel Lelystad City Centre leent zich zowel voor een kort als voor lang verblijf. U kunt een hotelovernachting in Lelystad prima combineren met vergaderen. Ons hotel is het ideale trefpunt voor een langere vergaderbijeenkomst door de uitgebreide mogelijkheden die wij bieden:

  • Onze kamers beschikken over draadloos Internet
  • Elke kamer heeft een bureau om in alle rust nog even te werken

Combineert u daarom een meerdaagse vergadering of meeting met een hotelovernachting in Lelystad. U merkt dat zowel tijdens uw vergadering als tijdens het verblijf in ons hotel onze medewerkers vol toewijding en enthousiasme voor u klaar staan.