Reserveer nu

Hotelovernachting aan de Amsterdamse grachten

Bij Wyndham Apollo Hotel Amsterdam, een 4-sterren hotel met 223 hotelkamers, boekt u een schitterende hotelovernachting aan de Amsterdamse grachten. Overnachten in ons hotel is overnachten in luxe. Onze kamers en suites zijn uitgerust met alle mogelijke gemakken die u van een hotelkamer kunt verwachten. Door onze Phi-Ton bedden bent u verzekerd van een heerlijke nachtrust.

Wij bieden drie verschillende kamers: de Standard Business Room, de Executive Room en de Marina Suites. De Standard Business room en de Executive Room hebben een prachtig uitzicht over de grachten of over Amsterdam Zuid. Tijdens een overnachting in ons hotel heeft u tevens gratis toegang tot onze fitness voorziening.

Ideale locatie voor bruiloften, feesten en partijen

Door de geweldige ligging van het hotel aan de samenloop van 5 Amsterdamse grachten en met de 2 heerlijke terrassen aan het water, is het Wyndham Apollo Hotel Amsterdam bij uitstek geschikt voor bruiloften, feesten en partijen. U geeft een receptie op ons buitenterras, dineert in ons toprestaurant, organiseert een feestavond in onze loungebar of maakt een combinatie. Ons hotel is officieel een gemeentelijke trouwlocatie, waardoor u uw huwelijk bij ons kunt vieren, van het ja-woord tot en met de feestavond. Wyndham Apollo Hotel Amsterdam maakt een hotelovernachting aan de Amsterdamse grachten onvergetelijk.