Reserveer nu

Stad & cultuur aanbiedingen

Heeft u zin om uitgebreid te shoppen? Onze hotels, centraal gelegen in verschillende mooie steden lenen zich goed voor een dagje of weekend uit. Amsterdam biedt bijvoorbeeld met zijn vele winkelstraten, markten en gezellige restaurantjes de ideale mogelijkheid hiertoe! Ook de steden Utrecht en Lelystad zijn echte aanraders voor veel winkelplezier. In Utrecht kunt u na het shoppen heerlijk dineren aan de grachten om daarna terug te komen bij Apollo Hotel Utrecht City Centre, direct aan de winkelstraten gelegen.

Bent u meer een liefhebber van bijzondere architectuur en historie? Naast winkelen zijn de Nederlandse steden ook zeer geschikt voor een cultureel bezoek.  Best Western Apollo Museum Hotel is direct naast het Rijksmuseum gelegen en het ideale vertrekpunt voor de verschillende bezienswaardigheden die de stad rijk is. Almere of Breda bieden ook de meest prachtige gebouwen. Iedere stad heeft zijn eigen aantrekkingskracht; Almere biedt met zijn moderne architectuur weer iets heel anders dan de klassiekere stad Breda. Ga er op uit en beleef veel plezier in een van de levendige steden en komt tot rust bij één van onze hotels! 

 • Heineken Experience package

  Heineken Experience package

  Discover the Heineken Experience with an overnight stay at the Ramada Apollo Hotel

  From €69,50 p.p.p.n. Boek nu >
 • Rijksmuseum arrangement

  Rijksmuseum arrangement

  Bewonder de verschillende topstukken in het Rijksmuseum en overnacht in Best Western Apollo Museumhotel Amsterdam City Centre!

  Vanaf €69,50 p.p.p.n. Boek nu >
 • Rondvaart arrangement

  Rondvaart arrangement

  Ontdek Amsterdam vanaf het water met het rondvaart arrangement van het Wyndham Apollo Hotel Amsterdam

  Vanaf €79,50 p.p.p.n. Boek nu >