Reserveer nu

Hotel Thermae 2000 voor totale ontspanning

Bij het Hotel Thermae 2000 komt u even heerlijk tot rust. Door de combinatie van een hotel met het grootste wellness centra van Nederland weet u zich bij ons verzekerd van een ontspannen en verfrissend verblijf. Hotel Thermae 2000 beschikt in totaal over 60 kamers, allemaal met een prachtig uitzicht over Valkenburg.

Zowel voor een enkele overnachting in Valkenburg als voor een uitgebreid weekend in Valkenburg bent u bij Hotel Thermae 2000 aan het juiste adres. Onze arrangementen zijn een uitkomst voor iedereen. U vult uw eigen arrangement zelf in met puur genot. Uw verblijf in ons hotel geeft u ook toegang tot ons kuuroord, waar u heerlijk kunt ontspannen. Informeert u zelf wat het voordelige arrangement bij Thermae 2000 inhoudt. Genieten bij Thermae 2000 is genieten in de meest pure vorm.

Ontspannen vergaderen in Valkenburg

Ook voor zakelijke gasten biedt Hotel Thermae 2000 volop mogelijkheden. Ons hotel beschikt over 2 vergaderzalen. Een vergaderzaal in ons hotel is volledig airconditioned en heeft een maximale capaciteit van 16 personen.

Door de ontspannen sfeer van ons kuuroord vergadert u ook relaxed. Tijdens de pauze in de vergadering door maakt u een heerlijke wandeling in de prachtige tuin van Hotel Thermae 2000.