Reserveer nu

Hotel Schiphol

Zoekt u een hotel in dichtbij Schiphol? Apollo Hotels biedt uitkomst met diverse keuze mogelijkheden. Enkele hotels bieden ook gratis shuttle service, of tegen een kleine vergoeding. De volgende 4-sterren hotels hebben een gunstige ligging en bereikbaarheid ten opzichte van de luchthaven in Amsterdam.

Ramada Apollo Hotel Amsterdam

Ramada Apollo Hotel AmsterdamAfstand van hotel naar Schiphol: 13 KM | 15 autominuten | Hotel Shuttle Service

Ramada Apollo Amsterdam bevindt zich direct aan het Rembrandtpark en de ringweg A10. Het indrukwekkende gebouw is gelegen op 15 minuten afstand van het oude centrum van Amsterdam. Op Schiphol vindt u de Ramada Shuttle buiten bij de aankomsthal. De Shuttle service brengt u gratis naar het hotel. De kosten voor de shuttle van het hotel naar Schiphol is € 5,- p.p.. 

Bekijk hotel >

Wyndham Apollo Hotel Amsterdam

Wyndham Apollo Hotel AmsterdamAfstand van hotel naar Schiphol: 14 KM | 15 autominuten | Hotel Shuttle Service

Wyndham Apollo Hotel Amsterdam bevindt zich op een unieke locatie in Amsterdam Oud Zuid waar 5 grachten samenkomen. Het hotel ligt tussen het zakelijk district met het RAI Convention Centre, WTC en het stadscentrum. Er rijdt 7 dagen per week een shuttle tussen Schiphol en het hotel. De shuttle is gratis van Schiphol naar het hotel, van het hotel naar de luchthaven is € 7,- p.p. Reserveren is noodzakelijk. 

Bekijk hotel >

Best Western Apollo Museumhotel Amsterdam City Centre

Best Western Apollo Museumhotel AmsterdamAfstand van hotel naar Schiphol: 13 KM | 20 autominuten | 30 minuten met OV

Best Western Apollo Museumhotel Amsterdam City Centre is gelegen in het hart van de stad, op de hoek van de gerenommeerde P.C. Hooftstraat en Stadhouderskade. Luchthaven Schiphol is met het openbaar vervoer in 30 minuten bereikbaar. Met de auto bent u hier in slechts 20 minuten. Er zijn twee parkeergarages op loopafstand van het hotel, kosten zijn €30,- per 24 uur. 

Bekijk hotel >

Holiday Inn IJmuiden Seaport Beach

Holiday Inn IJmuiden Seaport BeachAfstand van hotel naar Schiphol: 36 KM | 30 autominuten

Holiday Inn IJmuiden Seaport Beach is prachtig gelegen aan het Noordzeestrand. Het hotel is goed bereikbaar vanaf de A9 en op slechts 30 autominuten van Amsterdam en Schiphol Airport. De bus stopt direct voor de deur van het hotel en het hotel beschikt over ruime parkeergelegenheid. 

 

Bekijk hotel >

Apollo Hotel Almere City Centre

Apollo Hotel Almere City CentreAfstand van hotel naar Schiphol: 45 KM | 30 autominuten

Apollo Hotel Almere City Centre is gevestigd in het hart van het centrum, direct naast de stadsschouwburg en op loopafstand van vele winkels. Het hotel is centraal gelegen en uitstekend bereikbaar via de A6. Door deze directe verbindingsweg zijn Amsterdam en Schiphol beide in 30 minuten te bereiken. Direct onder het hotel bevindt zich een grote openbare parkeergarage. 

Bekijk hotel >