Reserveer nu
Vanaf 2015 ook in het noorden van Nederland!

Vanaf 2015 ook in het noorden van Nederland!

Naar verwachting opent Apollo Hotels & Resorts begin juli 2015 haar 13e hotel in Groningen. Het hotel bevindt zich in het buitengewoon indrukwekkende complex La Liberté, nabij het centrum en de belangrijkste uitvalswegen van Groningen!

In de 2e helft van 2014 zal het officiële startsein voor de transformatie van kantoor naar hotel worden gegeven. De aanvankelijk bestemde kantoorpanden zullen binnenkort volledig omgevormd worden tot mooie hotelkamers, vergaderzalen en diverse andere faciliteiten. Door deze toevoeging aan de huidige portfolio van Apollo Hotels & Resorts wordt nu ook in het Noorden van Nederland een sterke toegevoegde waarde geboden aan zowel landelijke accounts als lokale bedrijven!

Wilt u ook op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, updates en ontwikkelingen van het nieuwe Apollo Hotel in Groningen? Houd deze website dan goed in de gaten!

Alle faciliteiten op een rijtje:

- 105 kamers
- Restaurant met terras
- 2 boardrooms
- Fitness faciliteiten
- Privé parkeerplaatsen

De opening is voorzien in juli 2015. Binnenkort is het mogelijk om via deze plek reeds een online boeking te maken. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen via info@apollohotelsresorts.com.

Join the conversation!