Reserveer nu

Hotels in Amsterdam met kwaliteit

Apollo Hotels & Resorts Amsterdam maakt verblijven tot genieten. Ieder Apollo hotel in Amsterdam heeft een eigen unieke plek in de hoofdstad. Bij overnachting in onze hotels in Amsterdam staan luxe en gastvrijheid bovenaan.
Apollo Hotels Resorts Amsterdam heeft alle faciliteiten voor een onvergetelijk bezoek aan de hoofdstad.

Best Western Apollo Museumhotel Amsterdam City Centre: Hotel in historisch centrum van Amsterdam

Best Western Apollo Museumhotel Amsterdam City Centre is het hotel in Amsterdam op de perfecte plek. Het is gelegen in het centrum van Amsterdam bij het Leidseplein. Omgeven door de vele restaurants en daarmee het 3 sterren hotel bij uitstek op culinair gebied. Heerlijk bijkomen na een dag cultuur in het Rijksmuseum of het Van Gogh Museum in Amsterdam. Uitgaansmogelijkheden als de Stadsschouwburg en het Holland Casino liggen op loopafstand van het Best Western Apollo Museumhotel Amsterdam City Centre.

Wyndham Apollo Hotel Amsterdam: ‘ideal business’

Wyndham Apollo Hotel Amsterdam is het hotel in Amsterdam met een uitstekende ligging nabij het zakencentrum van Amsterdam. Mede door zijn ligging is dit het zakelijk hotel in Amsterdam bij uitstek. Gelegen vlakbij RAI en WTC Amsterdam en alle zakelijke faciliteiten zijn in het hotel aanwezig, zoals vergaderzalen en draadloos internet. Ons 4 sterren hotel biedt alle luxe die u wenst.

Ook voor een romantisch verblijf is Wyndham Apollo Hotel Amsterdam uitstekend geschikt. Het hotel ligt aan het water: u stapt direct aan boord om de Amsterdamse grachten te bekijken.
Apollo Hotels & Resorts Amsterdam voldoet aan alle wensen met dit hotel in Amsterdam. Het romantisch en zakelijk hotel dat beloften waarmaakt.