Loop stage bij Apollo Hotels & Resorts

De eerste stap naar een mooie carrière!  

Als stagiaire ben je bij Apollo Hotels & Resorts een belangrijke schakel in de organisatie. Apollo ziet stagiaires niet als goedkope krachten maar als ruwe diamanten die, nadat ze geslepen zijn, een toekomst bieden aan de keten. Ons stageprogramma is dan ook gericht op groei, ontwikkeling van vaktechnische en persoonlijke vaardigheden en vooral op een goede begeleiding.

Tijdens je stage bij Apollo Hotels & Resorts ga je de basisregels die je op school hebt geleerd in de praktijk brengen. Dat kan soms best een uitdaging zijn, want heb je alle kennis wel paraat als er druk op de ketel staat? Je zult leren waar je krachten liggen en hoe je door goede samenwerking tot een uitstekend resultaat kunt komen. Als stagiaire bij Apollo Hotels & Resorts ga je zelfstandig aan de slag en krijg je veel vrijheid. Alleen zo kun je ontdekken hoe het voor het ‘echie’ is. Uiteraard staat je stagebegeleider altijd voor je klaar om je indien nodig te ondersteunen.

Stage lopen bij Apollo Hotels & Resorts is niet alleen een mooie start van je carrière, je profiteert ook van de volgende voordelen:

  • Overnachting en ontbijt voor € 35,00 per nacht in één van de Apollo Hotels & Resorts
  • 50% korting op gebruik van food & beverage in één van de Apollo Hotels & Resorts
  • Gratis gebruik van de faciliteiten van Thermae 2000, inclusief gratis entree voor introducé
  • Apollo Hotels & Resorts Weet Waar je Werkt Experience
  • Maandelijkse vergoeding en evt. bijdrage aan woningkosten (conform richtlijnen opleidingsinstituut)

Bekijk de stagemogelijkheden en ontdek of er een stage tussen zit die bij jou past!