Lekker in je vel bij Apollo Hotels & Resorts

Werken bij Apollo Hotels & Resorts betekent lekker in je vel zitten. Vanwege je leuke baan, maar ook fysiek. Met het project Apollo Fit willen wij ervoor zorgen dat al onze medewerkers mentaal en fysiek in balans zijn. Zo kun je voor lunch en diner rekenen op gezonde, afwisselende maaltijden vol voedingsstoffen, vezels, vitamines en mineralen.

Daarnaast heb je als medewerker van Apollo Hotels & Resorts de mogelijkheid om gebruik te maken van een uitgebreid fitnessconcept. Dit houdt in dat je in de buurt van je werkplek of woonplaats tegen een sterk gereduceerd tarief kunt sporten.

Apollo Fit gaat in de komende jaren nog verder vorm krijgen, waarbij we niet alleen de focus leggen op gezond eten en bewegen maar zeker ook andere mogelijkheden gaan toevoegen aan het pakket.

Als medewerker van Apollo Hotels & Resorts merk je al snel dat je overloopt van energie en elke dag fluitend naar je werk gaat. Maar dat is niet alles, want ook de teamspirit is uitstekend. Gezonde mensen zijn immers gelukkig, ervaar het zelf!