Reserveer nu

Zaltbommel nieuwste aanwinst voor Apollo Hotels & Resorts

Zaltbommel nieuwste aanwinst voor Apollo Hotels & Resorts

Amsterdam, 10 januari 2011 – De Nederlandse hotelgroep Apollo Hotels & Resorts is het nieuwe jaar gestart met de overname van Regardz Hotel Zaltbommel. Met deze acquisitie voegt de keten het vijftiende bedrijf toe aan haar portfolio.

“Een betere manier om dit jaar te beginnen kan ik mij niet voorstellen!”, aldus Bas Tolmeijer, medeoprichter en directeur van de keten. Volgens hem past het hotel naadloos bij de andere bedrijven van de onderneming: “Het voldoet aan onze criteria, zijnde een uitstekende locatie, een toegevoegde waarde voor onze bestaande klanten en gasten en invulling van een strategische plek op de Nederlandse landkaart.”

Director Development & Projecten Tony Huijgen geeft namens Regardz Hospitality aan dat het hotel strategisch niet meer in het portfolio van Regardz paste: “Apollo Hotels & Resorts is een uitstekende partij om al onze gasten en personeelsleden een goed alternatief onderkomen te bieden”.

Het hotel beschikt over 109 kamers, 26 conferentiezalen (w.o. een auditorium), een bar, een brasserie, een restaurant, diverse ontspanningsfaciliteiten en een grote parkeerplaats. Het hotel zal een rebranding ondergaan en met ingang van 1 maart worden geëxploiteerd als Apollo Hotel Zaltbommel.

Apollo Hotels & Resorts heeft ook de langlopende huurovereenkomst overgenomen. Marco van der Aa zal de positie van general manager gaan vervullen. Hij is afkomstig van Apollo Hotel Almere City Centre, waar hij dezelfde functie bekleedde.

De transactie is tot stand gekomen door Joost Mees van MD Hotel Investment.

Over Apollo Hotels & Resorts®
Apollo Hotels & Resorts (www.apollohotelsresorts.com) is een keten van kwaliteitshotels en resorts in de Benelux. De keten is een zgn. “Multi branded hotel company”; naast het eigen merk Apollo Hotels & Resorts, exploiteert de groep ook bedrijven onder een andere vlag, zoals het exclusieve wellnessresort Thermae 2OOO in Valkenburg, het 5-sterren Crowne Plaza Den Haag Promenade en het hoofdstedelijke Wyndham Apollo Hotel Amsterdam.

In november 2010 kondigde de groep dat het de exploitant wordt van het nieuw te openen Ramada Apollo Amsterdam Centre. In België behoren het Apollo Arthotel Brugge en het beroemde Thermae Palace Oostende tot de groep.

Apollo Hotels & Resorts is een van de snelst groeiende hotelketens van de Benelux. De groept streeft naar een verdubbeling van het portfolio van 15 naar 30 hotels in de komende vijf jaar, met een omzetniveau van Euro 150 miljoen.

< Terug naar nieuwsoverzicht