Reserveer nu

Woonzorg Flevoland start ‘hotelbed met zorg’ in samenwerking met Apollo Hotel Lelystad

Woonzorg Flevoland start ‘hotelbed met zorg’ in samenwerking met Apollo Hotel Lelystad

16 februari 2016 - Woonzorg Flevoland is een mooie en unieke samenwerking gestart met Apollo Hotel Lelystad. Samen bieden zij de mogelijkheid om zorg op maat te ontvangen bij een hotelovernachting. De luxe van een hotel gecombineerd met de zorg die nodig en gewenst is.

Apollo Hotel Lelystad stelt hotelkamers beschikbaar voor gasten die bijvoorbeeld na een ingreep op korte termijn een aangepaste accommodatie nodig hebben. Dit kan ook zijn wegens het (tijdelijk) wegvallen of verlichten van de mantelzorger. Ook wanneer men er even tussen uit wil, maar dit zonder professionele zorg niet mogelijk is, kan men een kamer reserveren bij Apollo Hotel Lelystad en een beroep doen op de zorg van Woonzorg Flevoland. “Samen ontzorgen wij en bieden wij zo snel mogelijk een goede basis om te herstellen”, aldus Priscilla Seoram – Jackson General Manager van Apollo Hotel Lelystad.

Op 10 februari werd de eerste kamer beschikbaar gesteld. Een deskundig zorgteam staat 24 uur per dag vanuit oproep basis klaar. John Bos, bestuurder van Woonzorg Flevoland is verheugd, “ We zijn een organisatie met een eigentijdse visie op zorg en deze samenwerking is daar een goed voorbeeld van”.

Over Woonzorg Flevoland
Woonzorg Flevoland is een zorgorganisatie met een breed aanbod van zorg, diensten en welzijnsactiviteiten. Zij bieden deze zorg in de hun moderne woonzorglocaties en via thuiszorg. Woonzorg Flevoland is een innovatieve organisatie met een heldere en eigentijdse visie op zorg en welbevinden, waarbij altijd wordt gedacht in mogelijkheden.

Over Apollo Hotels & Resorts
Apollo Hotels & Resorts (www.apollohotelsresorts.com) is een keten van 13 kwaliteitshotels en resorts in Nederland. Naast het eigen merk Apollo Hotels & Resorts, exploiteert de groep ook bedrijven onder een andere vlag, zoals het lifestyle resort Thermae 2OOO in Valkenburg, het 5-sterren Crowne Plaza Den Haag Promenade en het hoofdstedelijke Ramada Apollo Amsterdam Centre met Floor17.

< Terug naar nieuwsoverzicht