Reserveer nu

Vernieuwd: Thermae Fysio bij Thermae 2000

Vernieuwd: Thermae Fysio bij Thermae 2000

Wellnesscentrum Thermae 2OOO breidt haar dienstverlening op het gebied van fysiotherapie uit. Per 1 augustus wordt een compleet vernieuwde praktijkruimte in gebruik genomen, voorzien van de modernste toestellen en apparatuur. Ook heeft de organisatie contracten afgesloten met bijna alle verzekeraars om het de cliënt zo makkelijk mogelijk te maken.

Individuele fysiotherapie
De vernieuwde oefenruimte van ThermaeFysio is vanaf augustus ingericht op individuele training onder begeleiding van een fysiotherapeut. Naast de paramedisch begeleide oefentherapie bieden de therapeuten van ThermaeFysio verschillende individuele behandelingen aan zoals:

• manuele therapie volgens Maitland en Mulligan
• kinesiotaping
• bewegingsconcepten voor cliënten met neuro-
  logische of orthopedische aandoeningen
• postoperatieve therapie
• gerichte massages

Alle fysiotherapeuten bij ThermaeFysio zijn lid van KNGF en voldoen aan de kwaliteitseisen van CKR.

Rechtstreeks declareren bij zorgverzekeraars
Cliënten van Thermae Fysio ontvangen per medio augustus 2010 geen factuur meer. Behandelingen worden rechtstreeks gedeclareerd bij de zorgverzekeraars, wat de cliënten extra gemak oplevert. Thermae Fysio heeft daartoe contracten afgesloten met alle belangrijke zorgverzekeraars, waaronder VGZ, Agis en CZ.

NIEUW: beweeggroepen
Thermae Fysio biedt ook trainingsprogramma’s afgestemd op eisen van speciale groepen, zoals 55+’ers, kinderen met overgewicht en vrouwen. Deze groepen kunnen voor € 40,- per maand onder professionele begeleiding wekelijks 1 uur sporten. Doelen die gesteld worden zijn verbetering van mobiliteit, spierkracht en algemeen uithoudingsvermogen.

Woensdag 11 augustus is er een open avond voor alle drie de beweeggroepen (55+‘ers en kinderen met overgewicht) incl. een rondleiding. Toegang is gratis.

Thermaal water & hydrotherapie
Hydrotherapie staat voor makkelijker en meer ontspannen bewegen door de warmte en de relatieve gewichtloosheid. Hydrotherapie bij Thermae 2OOO verlaagt de spanning op spieren en de druk op gewrichten en zenuwen. Het bewegen wordt gemakkelijker voor iedereen met klachten aan het bewegingsapparaat. Daarnaast is hydrotherapie een veilige behandeling en bevordert het de bloedsomloop. 

Bijkomstige voordelen van hydrotherapie zijn:
- stressvermindering
- betere nachtrust
- betere bloedcirculatie 
- positieve invloed op het algehele genezingsproces.

Een aantal verzekeraars vergoeden hydrotherapie. Dit dient per verzekeraar bekeken te worden.

Voorkomen is beter dan genezen
Naast de Fysio- en hydrobehandelingen worden er ook preventieve trainingen op maat gemaakt. Cliënten van Thermae Fysio en/of de beweeggroepen ontvangen bovendien 50% korting op ochtend-, dag- of avondentree bij Thermae 2OOO, waardoor zij optimaal kunnen genieten van de heilzame werking van thermaal water. Meer informatie www.thermaefysio.nl.

Over Thermea 2000:
Thermae 2OOO is in 1981 opgericht door 2 fysiotherapeuten, de heren M.A.M. Jaspars en M.H.W. Verschuur. Beiden wilden het bestrijden van symptomen ombuigen naar een preventieve aanpak. De combinatie tussen fysiotherapie en thermaal water levert een positieve preventieve werking op. Met een oppervlakte van zo’n 60.000 m2 is Thermae 2OOO één van de grootste wellness centers van Nederland. Bezoekers kunnen er genieten van binnen- en buitenbaden, sauna’s en stoombaden, whirlpools, schoonheidsbehandelingen en kuurprogramma’s. Ga voor meer informatie naarwww.thermaefysio.nl.

Thermae Fysio
T. 043 6092089 (direct) 043-6092000 (algemeen)
E. fysio@thermae.nl
I. www.thermaefysio.nl

< Terug naar nieuwsoverzicht