Reserveer nu

Unieke samenwerking Apollo Hotels met theaterproductie ANNE

Unieke samenwerking Apollo Hotels met theaterproductie ANNE

Amsterdam, 7 mei 2014 – Met gepaste trots kondigt Apollo Hotels & Resorts aan dat maar liefst drie hotels van de keten zijn geselecteerd als preferred hotelpartner van Theater Amsterdam voor de productie ANNE. Deze voorstelling over het leven van Anne Frank gaat op 8 mei in wereldpremière en zal naar verwachting een aantal jaren blijven draaien.

In totaal worden er tien Amsterdamse hotels vermeld als speciale partner. Daarvan maken het Ramada Apollo Amsterdam Centre, het Wyndham Apollo Amsterdam en het Best Western Apollo Museumhotel City Centre Amsterdam dus deel uit van de Nederlandse hotelketen Apollo Hotels & Resorts. Alexander Kluit, directeur van de Amsterdamse hotels: “We zijn werkelijk vereerd dat we onze hotels mogen verbinden aan Theater Amsterdam en deze bijzondere voorstelling. Door het verschil in locatie, beleving en tariefstelling van de drie hotels, kunnen we nagenoeg ieder bezoekersprofiel bedienen. We kijken uit naar de voorstellingen: onze verwachtingen zijn hooggespannen!”

Als preferred partner bieden de Apollo Hotels in Amsterdam speciale ANNE arrangementen en kamertarieven aan in combinatie met een theaterticket. Deze zijn te boeken via www.theateramsterdam.nl.

< Terug naar nieuwsoverzicht