Reserveer nu

Trappenrace spektakel in Ramada Apollo Amsterdam Centre!

Trappenrace spektakel in Ramada Apollo Amsterdam Centre!

Amsterdam, 12 april 2013 - In samenwerking met Urbanics Amsterdam organiseert Ramada Apollo Amsterdam Centre op 20 april voor de eerste keer de RACE TO THE TOP. 17 verdiepingen, max. 60 deelnemers en maar één doel: boven komen.

Op 20 april zal om 11.00 uur het startschot luiden. En masse worden de deelnemers mentaal en fysiek door Urbanics voorbereid op de strijd die ze gaan leveren. 2020 treden overwinnen. Startend op de buiten parkeerplaats van Ramada Apollo Hotel Amsterdam Centre zullen de deelnemers een parcours afleggen over de parkeerplaats, door het hotel 18 verdiepingen omhoog, de gangen passeren van de 18e verdieping en weer naar beneden door het andere trappenhuis. En dit drie keer, eindigend op Floor17.

Floor17 verwelkomt de trappenlopers en zorgt dat er een welverdiend verfrissend drankje en gezonde snacks voor ze klaar staan.  De snelste man en vrouw zullen beiden een ontspannende hotelovernachting inclusief ontbijt voor 2 winnen! Dit keer zullen ze echter gewoon de lift mogen nemen.

Deelname aan RACE TO THE TOP is kosteloos. Aanmelden voor het evenement kan tot uiterlijk 18 april via info@urbanics-amsterdam.nl

< Terug naar nieuwsoverzicht