Reserveer nu

Exclusief Thermae 2OOO-plein op Gezond & Vitaal Leven beurs

Exclusief Thermae 2OOO-plein op Gezond & Vitaal Leven beurs

Thermae 2OOO en MECC Maastricht vieren dit jaar beide hun 25-jarig jubileum. In het kader van dit jubileum is er een partnership gesloten voor de Gezond & Vitaal Leven beurs die op 17-18-19 oktober voor de eerste keer in het MECC Maastricht wordt gehouden. De beurs bestaat uit 5 thema paviljoenen: beauty en verzorging, voeding en gezondheid, vakantie, vrije tijd en heerlijk leven, maatschappij en welzijn, sport en bewegen en medisch en zorg. Het wellnessresort gelegen op de Valkenburgse Cauberg vindt aansluiting bij elk paviljoen en zal daarom als middelpunt van de beurs een waar Thermae 2OOO-plein neerzetten.

Lifestyle, afslanken zonder dieet en nieuwe kuren
Lifestylecoach Eveline Ubachs zal gedurende de beurs leefstijlworkshops op het grote lezingenplein verzorgen. Leuke tips, weetjes en adviezen zijn na de workshop direct thuis toepasbaar en zorgen voor groot verschil in je leefstijl. Naast de workshops is zij de hele beurs aanwezig voor persoonlijk advies, snelle lichaamsmetingen en presenteert zij de nieuwste kuren van Thermae 2OOO: slaaptherapie, afslankweek, digitale detox en mini detox.

Thermae For Me, gratis huidanalyses en de kracht van thermaal water
De eigen verzorgingslijn van Thermae 2OOO is verrijkt met de kracht van thermaal water. Een gratis huidanalyse laat precies zien waar de huid behoefte aan heeft en welk product hier het best bij past. Na de analyse en het aanbrengen van de juiste verzorging op de huid, voelt u direct het verschil. Alle producten zijn anti-aging cosmeceuticals en verrijkt met thermaal water uit eigen bron, met bijzondere heilzame werking voor een stralend gehydrateerde huid.

Fysiotherapie, echografie en oefentherapie in thermaal water
Het thermaal water van Thermae 2OOO is erg bijzonder. Het water draagt het predicaat “ursprünglich reines Wasser” en bevat een grote hoeveelheid mineralen waaronder zout, magnesium en jodium. Deze mineralen hebben een heilzame werking voor mensen die erin baden, in het bijzonder ook voor mensen met spierziekten zoals bijvoorbeeld reuma. Jaarlijks zijn er vele reumapatiënten gebaat bij een kuur of hydrotherapie (red. fysiotherapie in het water) in het water. Het warme water ontlast de spieren en heeft een gunstig effect op het lichaam. Tevens demonstreren de fysiotherapeuten bij Thermae 2OOO d.m.v. een echoaparaat hoe een echografisch onderzoek kan ondersteunen de oorzaak van een spier- of gewrichtsklacht sneller op te sporen.

Het Thermae 2OOO -plein bezoeken op de Gezond & Vitaal Leven beurs? Ga naar www.thermae.nl en bestel uw kaarten voordelig online.

Over Thermae
Thermae 2OOO is oorspronkelijk een kuuroord dat in 1989 werd opgericht door twee fysiotherapeuten. Zij zagen toen al de enorme kracht van thermaal water. Met een oppervlakte van zo’n 60.000 m2 is Thermae 2OOO één van de grootste wellness centers van Nederland. Bezoekers kunnen er genieten van binnen- en buitenbaden, sauna’s en stoombaden, whirlpools, schoonheidsbehandelingen en kuurprogramma’s. Afgelopen jaar won Thermae 2OOO voor de derde keer op rij de World Travel Award als Beste Spa resort van Nederland. Thermae 2OOO is steeds meer gericht op gezondheid en sinds 2010 is het wellness centrum aangevuld met een lifestyle afdeling waar onder meer advies wordt gegeven op het gebied van voeding (diëtiek) en een gezonde leefstijl. In 2013 ontwikkelde Thermae 2OOO een eigen verzorgingslijn genaamd Thermae for me skin improvements.

< Terug naar nieuwsoverzicht