Reserveer nu

Thermae 2000 introduceert zomer lounge avonden: uniek in Nederland

Thermae 2000 introduceert zomer lounge avonden: uniek in Nederland

Op 16 juli start wellness centrum Thermae 2000 met de aftrap van een bijzondere reeks Zomer Lounge avonden. De avonden staan volledig in het teken van ontspanning, culinair genieten en muzikale klanken.

In totaal zullen er vier avonden plaatsvinden in juli en augustus waarbij gasten tijdens een gevarieerd avondprogramma kennis zullen maken met diverse culinaire gerechten en verschillende activiteiten op het gebied van ontspanning en muzikale klanken. De badfaciliteiten zijn extra lang geopend tot 1 uur ‘s nachts en de gasten kunnen genieten van een zomerse tapas grill onder het genot van ontspannende lounge muziek van onze dj. Het hoogtepunt van de Zomer Lounge avonden zal zijn op 13 augustus met een optreden van ‘The New Gospel Sensation’, met o.a. backing vocals van ‘DO’ en ‘Trijntje Oosterhuis’.

Zomer wellness
“Wij zijn zeer trots om te melden dat wij ook in de zomermaanden een goede invulling aan wellness beleving kunnen geven. Waar mensen vroeger een saunabezoek minder snel koppelde aan de zomermaanden, zien wij nu juist dat mensen bewust kiezen voor Thermae 2OOO om tijdens een zomers dagje echt tot rust te komen. Lekker liggen op de ligweide, een duik in de thermale baden, een zomerse activiteit of een gezonde cocktail tussendoor en niet de massadrukte van een zwembad in de zomer ”aldus Pauline Verhoef, Commercieel Directeur van Thermae 2000.

Programma Zomer Lounge Avonden 
16 juli: Spirituele uitvoering op klankschalen en een swingende Salsa & Latin uitvoering.
30 juli: Start met een meditatie sessie, gevolgd door een ontspannen optreden van Ellen Houben op de gitaar.
13 augustus: Speciale geur en smaak sessie en een optreden van ‘The New Gospel Sensation’, met o.a. backing vocals van ‘Do’ en ‘Trijntje Oosterhuis’.
27 augustus: Indrukwekkend Hang Ritueel op de ligweide. Aansluitend Saxofonist Wouter Wierda. Deze saxofoonvirtuoos schitterde in muzikaal opzicht o.a. op de bruiloft van de dochter van Phil Collins.

Voor informatie over de Thermae 2OOO Zomer Loungeavonden kunt u kijken op de websitewww.thermae.nl/zomer. Daarnaast biedt het wellness centrum deze zomer o.a. buiten massages, yoga en pilates workshops op de ligweide.

Over Thermea 2000
Met een oppervlakte van zo’n 60.000 m2 is Thermae 2OOO één van de grootste wellness centers van Nederland en één van de weinige wellnesscentra met écht thermaal water. Bezoekers kunnen er genieten van binnen- en buitenbaden, sauna’s en stoombaden, whirlpools, schoonheidsbehandelingen en kuurprogramma’s. Ga voor meer informatie naar:www.thermae.nl

< Terug naar nieuwsoverzicht