Reserveer nu

Salesteam Apollo Hotels rijdt Groen

Salesteam Apollo Hotels rijdt Groen

Amsterdam, 20 april 2009 – Sinds deze week bezoekt het salesteam van Apollo Hotels & Resorts haar relaties in één de meest milieuvriendelijke auto’s van dit moment: de allernieuwste Fiat 5OO. Voorzien van energielabel A en getooid in de felle kleuren van de Apollo-huisstijl, geeft de Nederlandse hotelgroep een opvallend visitekaartje van maatschappelijk verantwoord ondernemen af.

“Onze salesmedewerkers maken veel kilometers op de weg. Gezien de snelle groei van onze groep, komen er ook steeds meer autogebruikers bij. Als moderne onderneming moet je daarom je verantwoordelijkheid nemen en zoeken naar een oplossing die het milieu zo min mogelijk belast. Daarnaast is het welzijn van onze medewerkers van essentieel belang. De auto die we zochten moest daarom ook veilig en comfortabel zijn. Samen met het salesteam hebben we toen verschillende optie’s bekeken; de keuze voor de trendy Fiat 5OO was snel gemaakt!”, aldus Francesco Monaco, managing director van Apollo Hotels & Resorts. Hij bestelde uiteindelijk de luxe sportversie voor zijn medewerkers, o.a. voorzien van leren kuipstoelen, airconditioning, tomtom en blue tooth installatie.

Hoewel ze vooraf de impressies hadden gezien, kon het Apollo-salesteam haar bewondering voor de nieuwe auto’s niet onderdrukken. “De witte auto’s zijn beplakt met logo, webadres, kleurrijke highlights en voorzien van de naam van de berijder: het lijkt het wel een racewagen!”, vertelt een lachende Carine Overtoom. Als Regional Salesmanager is ze dagelijks actief in de regio Amsterdam en een van de 8 buitendienst medewerkers die een nieuwe auto in ontvangst mocht nemen.

In de toekomst zullen uiteindelijk alle salesmedewerkers van Apollo Hotels & Resorts de milieuvriendelijke auto gaan rijden. Zodra lopende leasecontracten van bestaande auto’s aflopen of wanneer er een nieuwe medewerker in dienst treedt, wordt een nieuwe Fiat 5OO besteld.

< Terug naar nieuwsoverzicht