Reserveer nu

Rebranding voor hotel De Beyaerd

Rebranding voor hotel De Beyaerd

Hulshorst, 17 januari 2011 – Sinds deze maand wappert er een andere vlag in het Gelderse Hulshorst. Letterlijk. Apollo Hotels & Resorts, eigenaar van De Beyaerd, heeft de franchise van Golden Tulip ingeruild voor het eigen merk. De nieuwe naam luidt nu officieel: Apollo Hotel De Beyaerd.

“Onder de paraplu van Apollo Hotels & Resorts exploiteert onze onderneming meerdere merken. We laten ons daarbij leiden door de locale marktomstandigheden en historie. Onze eigen commerciële slagkracht is inmiddels zo sterk, dat de voordelen van een franchise op De Veluwe niet langer opwegen tegen de toegevoegde waarde van ons eigen merk Apollo.”, aldus Francesco Monaco, directeur en medeoprichter van de groep.

Over Apollo Hotel De Beyaerd
Apollo Hotel De Beyaerd is een van de weinige paviljoenhotels in Nederland. Het is gesitueerd op De Veluwe op een landgoed van ruim 6 ha., en beschikt over 95 kamers, 11 conferentiezalen, een vergadervilla, een bar, een restaurant en uitgebreide ontspannings-faciliteiten. Op het terrein is eveneens een van de grootste outdoorcenters van het land gevestigd.

Sinds de overname door Apollo, in 2008, is er aanzienlijk geïnvesteerd in de kwaliteit van het conferentieproduct. Volgens general manager Robin van der Land zijn vooral de diversiteit en de sfeer debet aan het succes van Apollo Hotel De Beyaerd: “We zijn centraal in het land gelegen en toch heb je het gevoel in een Engels Countryhotel te verblijven. Voeg daarbij de persoonlijke service en je begrijpt waarom zowel multinationals als kleinere bedrijven hier graag hun bijeenkomsten organiseren!”.

Over Apollo Hotels & Resorts®
Apollo Hotels & Resorts (www.apollohotelsresorts.com) is een keten van kwaliteitshotels en resorts in de Benelux. Naast het eigen merk Apollo Hotels & Resorts, exploiteert de onderneming ook bedrijven onder een andere vlag, zoals het exclusieve wellnessresort Thermae 2OOO in Valkenburg, het 5-sterren Crowne Plaza Den Haag Promenade en het hoofdstedelijke Wyndham Apollo Hotel Amsterdam.

Apollo Hotels & Resorts is een van de snelst groeiende hotelketens van de Benelux. In november 2010 kondigde de groep aan dat het de exploitant wordt van het nieuw te openen Ramada Apollo Amsterdam Centre. Deze maand werd Regardz Hotel Zaltbommel aan het portfolio toegevoegd. In België behoren het Apollo Arthotel Brugge en het beroemde Thermae Palace Oostende tot de keten.

De groept streeft naar een verdubbeling van het portfolio van 15 naar 30 hotels in de komende vijf jaar, met een omzetniveau van Euro 150 miljoen.

< Terug naar nieuwsoverzicht