Reserveer nu

Ramada Apollo Amsterdam Centre behaalt opnieuw gouden Green Key certificaat

Ramada Apollo Amsterdam Centre behaalt opnieuw gouden Green Key certificaat

Amsterdam, 13 januari 2016 – Ramada Apollo Amsterdam Centre heeft voor 2016 wederom het gouden Green Key certificaat behaald. “Het opnieuw behalen van een gouden Green Key vraagt om extra inspanningen en een nog intensievere samenwerking van het team. Met elkaar hebben ze een echte drive gevonden en de creativiteit bracht veel los het afgelopen jaar. Dat maakt mij ontzettend trots op dit resultaat”, zegt Alexander Kluit, Business Area Manager van de keten.

Ramada Apollo Amsterdam Centre heeft vier oplaadpunten voor gasten die met de elektrische auto komen, een eigen Green Key coördinator, zamelt het afval gescheiden in en heeft energiezuinige installaties voor koel- en ventilatiesystemen. “Niet alleen in het hotel maar ook in Floor17 gaan we zo bewust mogelijk om met de natuur en het milieu. Onze ingrediënten komen uit de directe omgeving van het hotel en zijn zoveel mogelijk biologisch. De vis die wij gebruiken is verantwoordelijk gevangen en het vlees komt van dieren die zo goed mogelijk behandeld worden”, aldus Alexander Kluit.

De Green Key is het internationale keurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche, en in de markt voor vergader- en congreslocaties, die serieus en controleerbaar bezig zijn met duurzaamheid, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO), zorg voor milieu en de natuur in hun omgeving. De Green Key geldt voor één jaar. Ieder jaar worden de certificaten op basis van keuringen opnieuw uitgereikt.

Over Apollo Hotels & Resorts
Ramada Apollo Amsterdam Centre met Floor17 is onderdeel van Apollo Hotels & Resorts. Apollo Hotels & Resorts (www.apollohotelsresorts.com) is een keten van 13 kwaliteitshotels en resorts in Nederland. Naast het eigen merk Apollo Hotels & Resorts, exploiteert de groep ook bedrijven onder een andere vlag, zoals het lifestyle resort Thermae 2OOO in Valkenburg en het 5-sterren Crowne Plaza Den Haag Promenade. 

< Terug naar nieuwsoverzicht