Reserveer nu

Officiële landelijke erkenning voor Thermae 2OOO

Officiële landelijke erkenning voor Thermae 2OOO

Op 23 juni 2014 werd aan Sanne Platen van Thermae 2000, het Sauna en Wellness Nederland muurschild uitgereikt door Willem Kraanen, manager Sauna en Wellness Nederland. Thermae 2000 is hiermee officieel  erkend lid van Sauna en Wellness Nederland. De komende tijd ontvangen meerdere aangesloten Sauna- en wellnessbedrijven het muurschild.

Het muurschild
Om in aanmerking te komen voor het muurschild moet het bedrijf minimaal een jaar lid zijn van Sauna en Wellness Nederland. Het muurschild laat gasten zien dat het bedrijf  professioneel, innovatief en maatschappelijk verantwoord onderneemt, waarbij kwaliteit, duidelijke gedrags- en huisregels, een positief rendement en tevreden klanten, voorop staat.

Blijven vernieuwen
Robert Teulings, directeur van Thermae 2OOO: “We bestaan dit jaar 25 jaar en om koploper te blijven, moeten we natuurlijk continue onze gasten blijven verrassen. Alles wat we doen, doen we volledig in lijn met onze lifestyle-filosofie.” In 2013 zijn alle saunadouches en voetenbaden vernieuwd. Compleet in dezelfde stijl als de saunadouches, met lichtblauw mozaïek betegeld, is nu de rasulruimte en het stoombad aangepakt en weer compleet als nieuw. Naast een nieuwe rasulruimte en ligstoombad, biedt Thermae 2OOO nu ook hypnotherapie aan haar gasten. Na een korte succesvolle pilot is Thermae 2OOO het eerste wellnesscentrum in Nederland dat SpaHypno aanbiedt.

Sauna en Wellness Nederland
Sauna en Wellness Nederland is dé centrale belangenbehartiger naar overheden, ondersteunt ondernemers met marktonderzoek en informatie-uitwisseling, ontwikkelt een gedragen pakket arbeidsvoorwaarden voor goed werkgeverschap, behaalt lidmaatschapvoordelen door gezamenlijke inkoop en is hét aanspreekpunt voor alle sauna- en wellnessbedrijven in Nederland. Sinds oktober 2012 is Sauna en Wellness Nederland dé brancheorganisatie voor alle bedrijven in de sector. De organisatie is ontstaan uit een samengaan van de Nederlandse Saunavereniging (NSV) en de Bedrijfsgroep Sauna’s en Thermen van RECRON.

< Terug naar nieuwsoverzicht