Reserveer nu

Nieuwe wind in Restaurant Beaufort IJmuiden

Nieuwe wind in Restaurant Beaufort IJmuiden

IJmuiden aan Zee, 14 maart 2014 - Restaurant Beaufort in IJmuiden bestaat volgend jaar precies 15 jaar. Dit betekent niet dat de tijd heeft stil gestaan. Het sfeervolle restaurant verwelkomt chef-kok Dave Mulder als nieuwe ‘wind’ in de keuken.

 Dave Mulder weet gasten als geen ander te raken met zijn smaken en oog voor detail. ‘Luxe en exclusiviteit zit soms in kleine dingen zegt de nieuwe chef. Zo krijgt u bij ons heerlijk vers gebakken koekjes bij de koffie en serveren we enkel het beste van het seizoen. De keukenbrigade streeft ernaar te verassen met onze moderne Franse keuken’. Dat eerlijke producten centraal staan bij Restaurant Beaufort is tevens te herleiden  aan het kraanwater dat met plezier wordt geserveerd. Het natuurlandschap van IJmuiden werkt als natuurlijke filter en maakt het water van hoogwaardige kwaliteit.

 Spaaractie met Albert Heijn

Vanaf 21 april doet Restaurant Beaufort mee aan de Albert Heijn & Iens spaaractie. Spaar de zegels bij uw Albert Heijn boodschappen en ontvang een gratis 3-gangen menu voor de 2e persoon in Restaurant Beaufort. Het restaurant is gevestigd in het 4-sterren Holiday Inn IJmuiden Seaport Beach Hotel op slechts 100 meter afstand van de Kennemerduinen, de Noordzee en Marina Seaport Beach.                                                                                    

 Over Holiday Inn IJmuiden Seaport Beach

Holiday Inn IJmuiden Seaport Beach (www.holidayinn-ijmuiden.nl) is één van de hotels van Apollo Hotels & Resorts, een keten van kwaliteitshotels en resorts in Nederland. Het 4-sterren conference & Leisure hotel biedt 146 comfortabele kamers, 13 banqueting & conferentiezalen tot 1000 personen, een bar, twee restaurants, een sauna, een fitnessruimte, een unieke klimtoren en een trendy strandpaviljoen.

 

< Terug naar nieuwsoverzicht