Reserveer nu

Ludieke zomerstart van Apollo Hotels & Resorts groot succes!

Ludieke zomerstart van Apollo Hotels & Resorts groot succes!

Apollo Hotels & Resorts vierde de start van de zomer met een bijzondere actie. De Nederlandse hotelgroep riep al haar social media friends op via Twitter en Facebook om in hun meest spraakmakende zomerse outfit in te checken bij de receptie van Holiday Inn IJmuiden Seaport Beach. Meer dan 40 “vrienden” gaven gehoor aan de oproep. De vijf gekste outfits werden beloond met een hotelovernachting voor twee personen in een Apollo Hotel naar keuze.

Speciaal voor deze actie creëerde Apollo een ‘check-in voor de zomer’ balie, waar zich in korte tijd een lange rij vormde. Hoewel de zomer pas dinsdag officieel begint, waren de deelnemers al helemaal in de zomerstemming. Kleurige zonnebrillen, oriëntaalse hoedjes, grote opblaasbeesten en veelsoortige zwembandjes waren enkele accessoires die mensen meenamen. Alle aanwezigen werden door hoteldirecteur Maarten van Nigtevegt getrakteerd op een zonnige cocktail en mediterrane hapjes. Het slechte weer ten spijt was de zomerse sfeer geweldig!

Over Apollo Hotels & Resorts®
Apollo Hotels & Resorts (www.apollohotelsresorts.com) is een keten van kwaliteitshotels en resorts in de Benelux. De keten is een zgn. “Multi branded hotel company”; naast het eigen merk Apollo Hotels & Resorts, exploiteert de groep ook bedrijven onder een andere vlag, zoals het exclusieve wellnessresort Thermae 2OOO in Valkenburg, het 5-sterren Crowne Plaza Den Haag Promenade en het hoofdstedelijke Wyndham Apollo Hotel Amsterdam.

In 2012 zal de groep het nieuw te openen Ramada Apollo Amsterdam Centre gaan exploiteren. In België behoren het Apollo Arthotel Brugge en het beroemde Thermae Palace Oostende tot de groep.

Apollo Hotels & Resorts is een van de snelst groeiende hotelketens van de Benelux. De groept streeft naar een verdubbeling van het portfolio van 15 naar 30 hotels in de komende vijf jaar, met een omzetniveau van Euro 150 miljoen.

< Terug naar nieuwsoverzicht