Reserveer nu

Restaurant LaSirène bij de beste 100 en opnieuw een BIB Gourmand

Restaurant LaSirène bij de beste 100 en opnieuw een BIB Gourmand

Amsterdam, 14 november 2014 – Restaurantgids Lekker heeft bekend gemaakt dat Restaurant LaSirène binnen is gekomen op plaats 100 in de Top-100 van Restaurantgids Lekker! LaSirène is een van de drie debuterende Amsterdamse restaurants in de lijst. Met een lovende recensie door het blad werd LaSirène vorige week welkom geheten in de Top-100. 

Het restaurant dat onderdeel is van Wyndham Apollo Hotel Amsterdam is tevens voor het tweede jaar op rij bekroond met een Bib Gourmand. Michelin deelde op maandag 4 november dit goede nieuws met de buitenwereld.  Samen met 11 andere Amsterdamse restaurants is LaSirène nu in het bezit van een Bib Gourmand. Deze onderscheiding wordt gegeven aan restaurants met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Imre Heijboer – General Manager Wyndham Apollo Hotel Amsterdam over de recente erkenningen: ‘’Wij zijn super trots dat restaurant LaSirène erkenning krijgt voor de creativiteit van de chef, de gastvrijheid van ons personeel en een eerlijk prijsbeleid.”

Over Restaurant LaSirène
Restaurant LaSirène is de ideale locatie om te genieten van gastvrijheid en creatieve gerechten aan de Amsterdamse grachten in Oud-Zuid. LaSirène biedt een verrassend Chef's menu en prachtige wijnen by the glass. An inspired cuisine, a local touch.

 

< Terug naar nieuwsoverzicht