Reserveer nu

Kijkje in de keuken voor aspirant-managers

Kijkje in de keuken voor aspirant-managers

Jaarlijks gaan de hoogste klassen van diverse Haagse basisscholen op bezoek bij bedrijven om zo de leerlingen te laten kennismaken met verschillende bedrijfstakken en sectoren. Het doel van de Kijk Mee dag is kinderen actief te laten kennismaken met de begrippen arbeid en beroep, roldoorbreking, verbreding van kennis en ervaringen.

Dit jaar ontving het Crowne Plaza Den Haag - Promenade hotel de leerlingen uit groep 8 van basisschool De Drie Linden uit Den Haag. De enthousiaste leerlingen werden op 5 sterren niveau ontvangen en allereerst getrakteerd op een heerlijk ontbijt. Daarna volgde een zeer uitgebreide inspectieronde door het hotel waarbij zij uitleg kregen over de verschillen tussen het bed opmaken thuis en in het hotel, wat er nou precies allemaal gebeurt in zo’n grote keuken.

Natuurlijk mochten/moesten ze ook zelf nog even aan de slag en er werd hard door de leerlingen meegewerkt. Ondertussen werden er ook veel vragen gesteld, zo moest General Manager Jos Jumelet uitgebreid uitleggen dat Hoteldirecteur niet betekent dat je iedere dag in een andere suite slaapt in het hotel en dat de grootste suite van Den Haag toch gewoon bedoeld is voor gasten. Uiteraard werd er door iedereen zeer enthousiast gesproken over het horeca vak en na een enerverende ochtend vertrokken 19 zeer enthousiaste horeca sterren in de dop uit het hotel.

Over Crowne Plaza Den Haag – Promenade
Het Crowne Plaza Den Haag - Promenade beschikt over 94 kamers en 8 multifunctionele vergaderzalen. Het hotel is gebouwd in 1971 en sinds december 2007 onderdeel van Apollo Hotels & Resorts. Voor meer informatie kijk op:

www.crowneplazadenhaag.nl

< Terug naar nieuwsoverzicht