Reserveer nu

Ik heb nog zo gezegd geen bommetje!

Ik heb nog zo gezegd geen bommetje!

Den Haag 4 april 2012 – Na ruim een jaar van uitbreiding en renovatie is Crowne Plaza Den Haag – Promenade bijna gereed! Een indrukwekkende nieuwe vleugel met 75 luxe kamers en 900m2 leisure faciliteiten is hiermee een feit. Met een feestelijke sprong in het water is de Promenade Healthclub & Spa vandaag officieel geopend! Onder luid gejuich sprongen de kinderen van de partners in dit project, als eerste gasten in het verwarmde binnenzwembad.

Op de plek waar zich vroeger de Trattoria Del’Arte bevond, is nu 900m2 leisure faciliteit ontwikkeld, met onder andere een zwembad, diverse sauna’s en behandelkamers. Promenade Healthclub & Spa wordt exploiteert door een externe partij en biedt zowel toegang aan hotelgasten als clubleden.

“De Promenade Healthclub & Spa is een prachtige aanvulling op onze hotelfaciliteiten. In de Haagse markt zijn wij de enige partij die zo’n volledig product op dit niveau aanbiedt aan haar gasten” zegt Vincent Pahlplatz, de trotste General Manager van het hotel. “Er is sprake van een unieke samenwerking waarbij de Healthclub en het hotel elkaar perfect aanvullen, op een locatie die goed bereikbaar is.” aldus Pahlplatz.

De Promenade Healthclub & Spa opent op 16 april a.s. officieel haar deuren en vanaf dan kunnen de Clubleden gebruik maken van alle faciliteiten. Na een jaar van verbouwing en uitbreiding zijn de werkzaamheden in april 2012 definitief afgerond! Het hotel met voorheen 94 kamers beschikt dan, naast de healthclub, over 174 kamers en suites, een nieuwe brasserie Brut, terras en diverse vergaderfaciliteiten.

Ontwikkeling
De nieuwbouw van het hotel wordt door Bakels en Ouwerk Bouwgroep naast de huidige locatie gerealiseerd. Het Promenade Hotel wordt uitgebreid met 80 kamers en suites; van 94 naar 174 kamers. Na de nieuwbouw worden de bestaande faciliteiten gerenoveerd en gemoderniseerd. Bovendien streeft het hotel het zogenaamde green-key label na; hét keurmerk voor milieuvriendelijke bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche. Het uitbreidingsplan is ontworpen door Architectenbureau Van Manen uit Noordwijk.

< Terug naar nieuwsoverzicht