Reserveer nu

Holiday Inn IJmuiden Seaport Beach behaalt Green Key Zilver certificaat

Holiday Inn IJmuiden Seaport Beach behaalt Green Key Zilver certificaat

Na maanden hard werken heeft Holiday Inn IJmuiden Seaport Beach dinsdag 5 juli het Green Key Zilver Certificaat in ontvangst genomen. Het Green Key Zilver certificaat werd uitgereikt door dhr. Jan van Run - gedeputeerde van de provincie Noord-Holland - en wethouder van Gemeente Velsen Mevrouw Annette Baerveldt.

“Wij werken continu aan het verminderen van de milieubelasting binnen het hotel. Niet alleen op het gebied van schonere energie, maar ook wat betreft de kwaliteit en service die wij bieden aan onze gasten en leveranciers. Wij hechten veel waarde aan duurzaam ondernemen en daarmee proberen wij ons steentje bij te dragen aan een groenere omgeving. Het behalen van het Green Key Zilver certificaat is voor ons een extra stimulans om deze positieve ontwikkeling voort te zetten.” aldus Maarten van Nigtevegt, General Manager Holiday Inn IJmuiden Seaport Beach.

De Green Key is het internationale keurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche, en in de markt voor vergader- en congreslocaties, die serieus en controleerbaar bezig zijn met duurzaamheid, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO), met zorg voor milieu op het bedrijf en de natuur in hun omgeving. De Green Key staat garant voor de vrijwillige inzet van de ondernemer om meer aan het milieu te doen dan de wet- en regelgeving van hem verlangt. (Bron: www.greenkey.nl)

Over Apollo Hotels & Resorts
Holiday Inn IJmuiden Seaport Beach is onderdeel van Apollo Hotels & Resorts. Apollo Hotels & Resorts (www.apollohotelsresorts.com) is een keten van kwaliteitshotels en resorts in de Benelux. Iedere vestiging is volkomen uniek, met een eigen karakter, invulling en sfeer. Absoluut een bron van inspiratie voor een gastvrij verblijf. De groep is eigendom van European Hotel Management (www.europeanhm.com), een Nederlandse onderneming, opgericht in 2005 en is gespecialiseerd in het exploiteren van hotels. De keten exploiteert momenteel elf bedrijven, waaronder het bekende wellnessresort Thermae 2OOO in Valkenburg en het Wyndham Apollo Hotel Amsterdam. De ambitie om een sterk portfolio van hotels op te bouwen zal de komende tijd verder gestalte worden gegeven met aansprekende acquisities.

< Terug naar nieuwsoverzicht