Reserveer nu

Haring Party Crowne Plaza Den Haag – Promenade

Haring Party Crowne Plaza Den Haag – Promenade

Traditioneel organiseert het Crowne Plaza Den Haag – Promenade hotel de jaarlijkse Haring Party. Dit jaar vond dit evenement plaats op dinsdag 8 juni. Vele genodigden kwamen op dit fantastische evenement af waaronder veel gasten uit het Corps Diplomatique.

Dit jaar stond de Haring Party ook in het teken van de opening van de volledig gerenoveerde begane grond en de opening van het nieuwe restaurant Passie Food & Drinks.

Tijdens de haringparty hebben de gasten kunnen genieten van de “Nieuwe Haring” en diverse specialiteiten uit de nieuwe keuken en cocktails uit de nieuwe bar. Het entertainment werd verzorgd door de organisatie van het The Hague Jazz Festival.

Onder de vele prominente gasten was ook Erica Terpstra aanwezig. Dankzij de langdurige samenwerking tussen het Crowne Plaza Den Haag – Promenade en het NOC*NSF was zij bereid om de officiële opening origineel met een wave in te luiden. Jos Jumelet (General Manager) was dan ook vereerd om het eerste “Promenade Vaatje” aan Erica Terpstra te overhandigen.
 

< Terug naar nieuwsoverzicht