Reserveer nu

Italiaans maatpak bij Apollo Hotels & Resorts!

Italiaans maatpak bij Apollo Hotels & Resorts!

Amsterdam, 22 maart 2013 – Een geloofwaardige en betrouwbare uitstraling is belangrijk om goed zaken te kunnen doen. Apollo Hotels & Resorts weet dit als geen ander en slaat daarom de handen ineen met Misura Sartoria, een bedrijf dat Italiaanse maatpakken creëert. Iedereen die een zakelijke bijeenkomst boekt in één van de 15 Apollo Hotels & Resorts in Nederland of België, spaart punten voor een gratis dames of heren maatpak. De board- en meetingrooms bieden ruimte aan kleine en grote groepen, tot maximaal 1200 gasten.

Meeting op maat boeken? = Maatpak uitzoeken!
Met deze nieuwe campagne laat de hotelketen zien dat zij kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.
“Een handgemaakt maatpak staat symbool voor ultieme kwaliteit, zorgvuldig samengesteld in nauw overleg met de klant. Dat is ook precies de manier waarop wij bijeenkomsten verzorgen in onze hotels. De relatie tussen het boeken van een meeting en het uitzoeken van een Italiaans maatpak ligt dan ook voor de hand”, aldus Francesco Monaco, directeur van Apollo Hotels & Resorts

Italiaanse maatkleding
De hotelketen vond een uitstekende partner in Misura Sartoria. Eigenaar Jimmy Karaaslan: “Apollo zocht een professionele partner die geen concessies doet aan kwaliteit. Ik ben er trots op dat wij de maatpakken mogen leveren aan de hopelijk vele tevreden boekers!”. De actie geldt wanneer er een evenement gereserveerd wordt in één van de 15 hotels van Apollo Hotels & Resorts, in Nederland en België. De boeker registreert zijn of haar deelname via gratismaatpak.com, waarna het sparen kan beginnen. Zodra het actiebedrag van € 4.999,- bereikt is, wordt er een afspraak gemaakt om het maatpak aan te laten meten.

Event13
De campagne wordt gelanceerd tijdens hét platform voor de eventprofessional: event13. Op de beursstand van Apollo Hotels & Resorts is ereen meester-kleermaker van Misura aanwezig waar iedere bezoeker bij terecht kan voor een persoonlijk stijladvies. Moet je even wachten? Dan kun je gewoon je jasje persen of een knoop laten aanzetten! Het jaarlijkse event13 vindt plaats op 27 en 28 maart in de Jaarbeurs in Utrecht.

< Terug naar nieuwsoverzicht