Reserveer nu

Gratis vergaderen voor War Child

Gratis vergaderen voor War Child

De Nederlandse hotelketen Apollo Hotels & Resorts stelt in de maand februari 2012 haar vergaderfaciliteiten gratis ter beschikking voor het goede doel. Hiermee steunt zij War Child, die investeert in een vreedzame toekomst voor kinderen in oorlogsgebieden. Naast het aanbieden van gratis vergaderzalen ontplooit de groep nog veel meer initiatieven om geld te werven.

‘Do Good, Feel Good’
Onder het motto ´Do Good, Feel Good’, stelt Apollo Hotels & Resorts in de maand februari 2012 gratis vergaderzalen ter beschikking voor bedrijven. Deelnemers mogen een bedrag naar keuze doneren aan War Child. Om er voor te zorgen dat boekers zich extra ´goed voelen´ over hun deelname, ontvangen zij, naast gratis vergaderruimte, ook nog twee entreekaartjes voor het wellnessresort Thermae 2OOO. Van 28 november tot en met 4 december kan men reserveren voor deze actie. Alle accommodaties liggen op bijzondere locaties in Nederland en België; in de stad, aan de kust of in het bos.

Een kind hoort niet thuis in oorlog. Nooit.
Toch zijn miljoenen kinderen slachtoffer van oorlogsgeweld, misbruik en verwaarlozing. Kinderen zonder vreugde. Kinderen die geen kind meer zijn. War Child helpt deze kinderen hun zelfvertrouwen terug te vinden. Zich te uiten, vrolijk te zijn, contact te maken met anderen. Zodat hun innerlijke oorlog kan ophouden. En ze weer kunnen spelen, dromen, lachen, groeien. Als een normaal kind. En opgroeien tot wie ze willen zijn. Sterke volwassenen. Die met elkaar, als normale mensen, een ruzie kunnen oplossen. Zonder geweld. In vrede.

“De keuze voor War Child is zeer bewust gemaakt,” aldus Tamara Oppedijk, Marketing & Communications Manager bij Apollo Hotels & Resorts. Het past goed binnen onze bedrijfsvisie, waarin wij het dragen van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid graag concreet maken. Wij vinden het van groot belang om War Child te steunen, om zo kinderen op een creatieve manier te helpen bij de verwerking van hun ervaringen. Alle hulp is welkom bij het verzamelen van zo veel mogelijk donaties.”

Voor meer informatie en de voorwaarden: www.meetfree4charity.com of meetings@apollohotelsresort.com

< Terug naar nieuwsoverzicht