Reserveer nu

Expositie "Loneliness is full of Life", bij Golden Tulip Apollo Amsterdam Hotel.

Expositie "Loneliness is full of Life", bij Golden Tulip Apollo Amsterdam Hotel.

Frans Post Uiterweer is sinds 1994 werkzaam als freelance fotograaf. Hij is succesvol afgestudeerd aan de fotoacademie te Haarlem. Vanuit zijn fotostudio te Amsterdam werkt hij voor zowel reclamebureaus, tijdschriften, bedrijven als particulieren.

Zijn passie voor fotografie is ontstaan doordat hij op jonge leeftijd de wereld rondreisde met zijn camera . Zijn oog voor detail, het in contact treden met de bevolking en de natuur zijn belangrijke elementen in zijn werk.

Foto- en reisreportage "Loneliness is full of Life" 
Op een 'Bullet' van Royal Enfield, een engelse motorfiets uit 1933 die nog steeds in India geproduceerd wordt, trok Frans Post Uiterweer over de hoogste passen van de Himalaya. Hij maakte daar een prachtige foto- en reisreportage in noord west India, Ladakh's Indus vallei.

In maart 2009 is deze foto- en reisreportage gepubliceerd in de voorjaarsuitgave van the Big Black Book, stijlgids voor de succesvolle man.

Vanaf 1 juli tot 7 augustus 2009 is deze serie “loneliness is full of life”, te bewonderen bij Golden Tulip Apollo Amsterdam Hotel. U bent dan direct ooggetuige van een wonderbaarlijk mooie wereld, die vlak bij de hemel is gelegen. De mogelijkheid bestaat deze beelden aan te schaffen om zo verzekerd te zijn van een eeuwig uitzicht in eigen huis of bedrijf. 

U kunt zich direct in verbinding stellen met de fotograaf: 

Frans Post Uiterweer Fotografie. 
Van Breestraat 73 sous
1071 ZH Amsterdam. 
Telefoon 020- 6844943 / 020-6710139
Mob: 06-12075057 (Frans)
Mob: 06-24148351 (Monique)

www.fpu-fotografie.nl / fpu@fpu-fotografie.nl

Prijzen foto’s:
A1 formaat Euro : € 425,00
Panorama foto : € 295,00

De gesigneerde foto’s, opgeplakt op foam en voorzien van een beschermfolie, hebben een ophangsysteem aan de achterkant. Frans Post Uiterweer is sinds 1994 werkzaam als freelance fotograaf.

< Terug naar nieuwsoverzicht