Reserveer nu

EHM sluit contract met Phi-ton B.V.

EHM sluit contract met Phi-ton B.V.

Amsterdam, augustus 2007 - European Hotel Management heeft een exclusief contract gesloten met Phi-ton B.V. voor de inrichting van alle hotelkamers met Phi-ton bedden en 3D-matrassen in de Benelux. Met deze order is in de aankomende jaren een bedrag gemoeid van ca. € 2,5 miljoen.

Voor Phi-ton is het verkrijgen van deze opdracht van een gerenommeerde onderneming als EHM de bevestiging van haar productfilosofie. De sterk groeiende keten behoort tot de 30 grootste horecabedrijven van Nederland en telt een portfolio van 10 hotels in België en Nederland, terwijl een verdere uitbreiding in lijn met de strategie en verwachting op korte termijn is voorzien.

Eind september a.s. zijn de eerste twee hotels volledig ingericht: het Golden Tulip Apollo Amsterdam en het bekende wellnessresort Thermae 2OOO te Valkenburg bieden hun gasten dan een bijzonder comfort. Francesco Monaco, mede-eigenaar van EHM: “Het wordt soms wel vergeten, maar de meest essentiële functie van een hotel is en blijft het overnachten.

Een gezonde nachtrust draagt bij aan het algemene welzijn van de gast en maakt dat hij/zij de dag erna goed kan functioneren. Onze samenwerking met Phi-ton kan dus betekenen dat een betere zakendeal wordt afgesloten of dat men meer geniet van een ontspannen verblijf!”. Kenmerkend voor de Phi-ton producten is het 3D vezelvlechtwerk als vulmateriaal en stoffering.

Reeds in 2001 heeft productontwikkelaar Fried-Jan Unger het initiatief genomen om dit hoogst functionele textiel verder te ontwikkelen. Door de toepassing van het inmiddels meervoudig bekroonde Phi-ton 3D garandeert EHM haar gasten niet alleen comfort, maar ook optimale hygiëne en ventilatie. Met de keuze voor Phi-ton levert European Hotel Management ook een bijdrage aan het milieu, want alle producten zijn 100% recycleerbaar.

< Terug naar nieuwsoverzicht