Reserveer nu

Eerste Promenade Haring Vaatje

Eerste Promenade Haring Vaatje

Traditioneel organiseert het Crowne Plaza Den Haag – Promenade jaarlijks op de eerste dag van het haring seizoen de Promenade Haring Party. Dit jaar vond  het evenement plaats op de parkeerplaats van het hotel! De Haring Party stond namelijk in het teken van de van de nieuwbouw welke vanaf de parkeerplaats goed te bewonderen is. Naar verwachting opent het Crowne Plaza Den Haag – Promenade medio 2012 een geheel nieuwe vleugel en beschikt het vernieuwde hotel over 175 luxe kamers & suites, nieuwe vergader faciliteiten, restaurant, Spa&Healthclub.

Vele genodigden kwamen op dit fantastische evenement af waaronder veel gasten uit het Corps Diplomatique. Jaarlijks wordt het “Promenade Vaatje” uitgereikt aan een prominente gast. Vincent Pahlplatz, General Manager van het hotel, was dit jaar zeer vereerd om het eerste vaatje te overhandigen aan Dr. Joël Wyler, de voorzitter van het World Foresight Forum. Tevens één van de initiators van de World Foresight Convention dat dit jaar op het Lange Voorhout in Den Haag plaats vond en vele Wereldleiders, bedrijven en kennisinstituten bij elkaar bracht. 

Tijdens de haringparty hebben de gasten kunnen genieten van de “Nieuwe Haring’’ verzorgd door Schmidt Zeevis. De heer Hans Schmidt was zeer tevreden over de kwaliteit van de haring dit jaar, die door het vele plankton in het water een heerlijke volle licht zilte smaak heeft.

< Terug naar nieuwsoverzicht