Reserveer nu

De grootste musicalsterren in concert bij Golden Tulip de Beyeard

De grootste musicalsterren in concert bij Golden Tulip de Beyeard

In samenwerking met Shows & Events biedt Golden Tulip De Beyaerd in december de mogelijkheid om te genieten van het beste uit twee werelden, Musicals en Gastvrijheid.

Nooit eerder heeft u zo dicht bij uw favoriete Musicalster gestaan! Wat dacht u van een intiem miniconcert, een Meet & Greet en een fotomoment…! En dit alles op één avond!

Op vrijdag 4 december, zondag 6 december, zaterdag 12 december en zondag 13 december maken verschillende musicalartiesten hun opwachting in een intiem concert bij Golden Tulip De Beyaerd.
Onder begeleiding van een pianist zullen Roy van Iersel, Carolina Dijkhuizen, William Spaaij, Suzan Seegers, Clayton Peroti en Nathalie van Gent het publiek vermaken met de mooiste musical- en kerstsongs.
De concerten beloven stuk voor stuk onvergetelijke avonden te worden. Er is bij de samenstelling van de muziek gedacht aan verschillende songs die een breed publiek aanspreken.

Roy van Iersel en Carolina Dijkhuizen zullen een spetterend optreden verzorgen op vrijdag 4 december en de beste Musicalhits de revue laten passeren.
Carolina Dijkhuizen is bekend van haar hoofdrollen in de musicals Aida en de Lion King, van Joop van den Ende Theaterproducties. Ook speelde zij hoofdrollen in Junglebook en Bubbling Brown Sugar. Carolina heeft daarnaast haar medewerking verleent aan grote evenementen als het Musical Awards Gala en Musicals in Ahoy. Onlangs tekende zij een internationaal platencontract.
Roy van Iersel is bekend van het succesvolle programma van de AVRO: Op zoek naar Joseph, waarin hij de 3e plaats heeft behaald. Hij speelde in de musical Tarzan, die te zien was in het Fortis Circustheater in Scheveningen. Hierin vervulde hij de rol van Tarzan. Ook is hij understudy van Joseph in de musical Joseph and the amazing technicolor dreamcoat.

Op zondag 6 december zullen William Spaaij en Suzan Seegers een topentertainment verzorgen.
Suzan Seegers speelde in Kunt U mij de weg naar Hamelen vertellen, meneer?, We Will Rock You en My Fair Lady. Ook was zij understudy van de hoofdrol in My Fair Lady. Suzan werd tweede in het AVRO programma Op zoek naar Evita. Na deze programmareeks speelde zij een van de hoofdrollen in Les Miserables en Urinetown. Momenteel is Suzan te zien in de productie Sonneveld voor altijd.
William Spaaij speelde in Crazy for You, TiTa Tovenaar, Café Diablo, Shhh ....it happens!, Grease, Fame en Footloose. Hij was William te zien in de Soundmixshow, Miniplaybackshow, Ron’s Honeymoonquiz, Life & Cooking, Lunchroom en GTST.
Momenteel speelt William ook in Onderweg naar Morgen. William werd genomineerd voor een Nashuatec Musical Award als aanstormend talent, de Sentimento Award voor Beste Alternate en de John Kraaijkamp Musical Award voor beste bijrol. In 2009 won William de John Kraaijkamp Musical Award voor beste mannelijke hoofdrol in Footloose. Vanaf 2009 maakt William zijn opwachting in Piaf, Hairspray, Amerika, Amerika en Mary Poppins.

Clayton Peroti en Nathalie van Gent zullen op 12 december een onvergetelijk optreden verzorgen.
Nathalie van Gent speelde als elfjarig meisje de hoofdrol in Annie. Ook speelde zij op de jonge leeftijd in de musical Oliver. Nathalie was ook understudy van de hoofdrol Jane in de hitmusical Tarzan. Vorig jaar speelde zij de hoofdrol in musical High School Musical.
Clayton Peroti is bekend van zijn hoofdrol als Tark in de musical Tarzan. Ook speelde hij in de Lion King hoofdrollen als Simba en Pumba. In 2007 won Clayton de John Kraaijkamp Musical Award voor Beste Mannelijke Bijrol in een Grote Productie, voor zijn rol als Tark.

Roy van Iersel en Nathalie van Gent zullen samen de concertenreeks afsluiten op 13 december.

Naast de concerten krijgt het publiek natuurlijk ook de gelegenheid om optimaal te genieten van de gastvrijheid van Golden Tulip De Beyaerd. De combinatie tussen het genieten van musicalartiesten en gastvrijheid zal leiden tot geweldige avonden waar de bezoekers nog lang over na zullen praten.

Voor deze heerlijke musical arrangementen worden drie arrangementen aangeboden:

Het arrangement met overnachting omvat: 
• Een miniconcert, verzorgd door de beste musicalsterren,
Aanvang concert vanaf 20:30 uur,
• Na het concert een Meet & Greet en een fotoshoot met de sterren,
• Een overnachting in een ruime Classic kamer bij Golden Tulip De Beyaerd. 
• ’s morgens gebruik van een uitgebreid ontbijtbuffet.

Bovenstaand arrangement kunt al boeken vanaf € 69,00 per persoon op basis van een tweepersoonskamer en beschikbaarheid. Dit fantastische arrangement kunt u ook uitbreiden met een drie gangen musicaldiner van de chef, vanaf € 31,50 per persoon. Voor een eenpersoonskamer rekenen wij een toeslag van € 45,00.
U verblijft al in een van onze Deluxe kamers voor een supplement van € 25,00. Voor een toeslag van € 50,00 per nacht kunt u in een van onze heerlijke Suites slapen.

Het dinerarrangement zonder overnachting omvat: 
• Vanaf 17:00 uur ontvangst met een huisaperitief van De Beyaerd,
• Heerlijk drie gangen diner van de chef.
• Een miniconcert, verzorgd door de beste musicalsterren van Nederland. Aanvang concert vanaf 20:30 uur,
• Na het concert een Meet & Greet en een fotoshoot met de sterren,

Bovenstaand dinerarrangement kunt al boeken vanaf € 49,00 per persoon,

Het concertarrangement zonder overnachting omvat:
• Vanaf 19:00 uur ontvangst met een huisaperitief van De Beyaerd,
• Een miniconcert, verzorgd door de beste musicalsterren van Nederland. Aanvang concert vanaf 20:30 uur,
• Na het concert een Meet & Greet en een fotoshoot met de sterren,

Bovenstaand concertarrangement kunt u al boeken vanaf 29,50 per persoon,

Heeft u moeite met uw verlanglijstje voor Sinterklaas of het bedenken van een uniek kerstcadeau? Deze intieme decemberconcerten zijn een fantastische uitkomst! Voor informatie en reserveringen belt u met + 31 (0) 341 451 541 of stuurt u een email naar: info@goldentulipdebeyaerd.nl .
Ook zijn er arrangementen online te boeken via www.apollohotelsresorts.com/specials. Wees er snel bij, want er zijn maar beperkte arrangementen beschikbaar.

< Terug naar nieuwsoverzicht