Reserveer nu

Crowne Plaza Den Haag – Promenade viert de winter.

Crowne Plaza Den Haag – Promenade viert de winter.

Den Haag 8 februari 2011 – Terwijl Nederland in spanning afwacht op het Friese “It giet oan” wordt er deze woensdagmiddag druk geschaatst op de vijver van het Van Stolk park. In de water kou werden de schaatsende buren van het  Crowne Plaza Den Haag – Promenade verrast met warme chocolade melk en lekkernijen.

Vincent Pahlplatz General Manager van het hotel genoot zo van de schaatspret naast het hotel dat hij samen met het team besloot om in het kader van “Beter een goede buur dan een verre vriend” de schaatsers en toeschouwers te trakteren op warme chocolade melk en versnaperingen.  “En passant stelt ons dat meteen in de gelegenheid om de lokale bewoners te informeren dat onze uitbreiding bijna is afgerond en dat wij in maart zowel ons nieuwe restaurant als de Promenade Healthclub&Spa zullen openen,maar eigenlijk is het ook voor ons gewoon een excuus om van het winterweer te genieten” volgens Pahlplatz.

Na een jaar van verbouwing en uitbreiding zijn de werkzaamheden in de laatste fase en worden zij in april 2012 definitief afgerond. Het hotel met voorheen 94 kamers beschikt dan over 174 kamers en suites, een nieuwe brasserie Brut, terras, diverse vergaderfaciliteiten en een Healthclub&Spa met o.a. een zwembad, 300m2 fitness en diverse behandelruimtes.

Ontwikkeling

De nieuwbouw van het hotel wordt door de Bakels en Ouwerk Bouwgroep naast de huidige locatie gerealiseerd. Het Promenade Hotel wordt uitgebreid met 79 kamers en suites; van 94 naar 174 kamers. Na de nieuwbouw worden de bestaande faciliteiten gerenoveerd en gemoderniseerd. Bovendien zal het hotel een zogenaamde green-key label nastreven; hét keurmerk voor milieuvriendelijke bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche. Het uitbreidingsplan is ontworpen door Architectenbureau Van Manen uit Noordwijk. Naar verwachting zal de nieuwbouw in het eerste kwartaal van 2012 gereed zijn, waarna de bestaande 96 hotelkamers en de bestaande faciliteiten gefaseerd gerenoveerd zullen worden. 

< Terug naar nieuwsoverzicht