Reserveer nu

Crowne Plaza Den Haag - Promenade ontvangt President Karzai

Crowne Plaza Den Haag - Promenade ontvangt President Karzai

"Ik heb een fantastisch verblijf gehad in uw heerlijke ruime hotel en ik heb genoten van het diner en uw voortreffelijke erwtensoep".

Dit waren ondermeer de woorden waarmee President Karzai van de Islamitische Republiek Afghanistan afscheid nam van General Manager Jos Jumelet van het Crowne Plaza Den Haag - Promenade hotel. Voor de Afghanistan Conferentie die werd gehouden in het World Forum, was het hotel de thuisbasis voor de Afghaanse delegatie en de 140m2 grote Promenential Suite was exclusief gereserveerd voor de President van Afghanistan.

Het Crowne Plaza Den Haag - Promenade was één van de vele Haagse hotels waar delegaties verbleven. Al sinds de opening van het hotel 38 jaar geleden heeft het “Promenade Hotel” een hechte band met het Corps Diplomatique en de diverse ministeries in Den Haag. In de afgelopen jaren bewandelden vele staatshoofden en ministers de rode loper van het hotel en mocht het hotel vele kleine en grote delegaties verwelkomen.

“Het verwelkomen van een delegatie is iedere keer een bijzondere ervaring, maar het feit dat de conferentie over Afghanistan gaat, maakt de ontvangst van de Afghaanse delegatie een extra bijzondere ervaring. Uiteraard was het hotel van top tot teen beveiligd, maar met name de unieke combinatie van bereikbaarheid, de ligging ten opzichte van het World Forum en het kwaliteitsniveau waren bepalend voor de keuze van de Afghaanse delegatie voor ons hotel,” zegt General Manager Jos Jumelet.

Behalve voor het verblijf van diverse delegaties, deed het parkeerterrein van het hotel dienst als logistiek en beveiligingsknooppunt, van waaruit diverse gasten van en naar het World Forum werden vervoerd.

Het hotel kijkt terug op een bijzondere geslaagde conferentie zowel logistiek en organisatorisch maar zeker ook ter promotie van gastvrijheid in Den Haag en Nederland.

< Terug naar nieuwsoverzicht