Reserveer nu

Boudewijn Martens nieuwe GM voor Crowne Plaza Den Haag – Promenade

Boudewijn Martens nieuwe GM voor Crowne Plaza Den Haag – Promenade

Den Haag, 4 september - Boudewijn Martens zal per 7 september starten als de nieuwe general manager van Crowne Plaza Den Haag–Promenade. Hij volgt Vincent Pahlplatz op, die zijn carrière buiten de groep van Apollo Hotels & Resorts zal voortzetten.

Boudewijn Martens (33) begon zijn loopbaan bij Apollo Hotels & Resorts in 2010 als operationeel directeur van Wellnessresort Thermae 2OOO. Vervolgens maakte hij  de overstap als hotel manager van Ramada Apollo Hotel Amsterdam City Centre, waar hij de afgelopen jaren zeer succesvol leiding heeft gegeven. Met zijn team mocht hij twee prestigieuze Awards in ontvangst nemen o.a. Best Hotel The Netherlands (onderdeel van de International Hotel Awards) én Hotel of the Year 2015 uitgereikt door de Wyndham Hotel Group. Zijn nieuwe uitdaging brengt hem dus naar de Hofstad. Boudewijn Martens: “Mijn ambitie is om te bouwen op de rijke historie van gastvrijheid. Sleutelwoorden zijn bijzondere service, unieke gastvrijheid en commercieel succes. Ik kijk er ontzettend naar uit!”

Ook Alexander Kluit, Business Area Manager van de keten, is verheugd: “In de afgelopen jaren heeft onze onderneming fors geïnvesteerd in Crowne Plaza Den Haag-Promenade. De ruime ervaring van Boudewijn, zijn verfrissende blik en oog voor detail zal nieuwe energie brengen voor het team en kwaliteit voor de gast.”

Crowne Plaza Den Haag – Promenade
Het 5-sterren Crowne Plaza Den Haag – Promenade is prachtig gelegen aan de rand van Scheveningen in een oase van rust en groen. Het hotel biedt 174 hotelkamers, 8 state-of-the-art vergaderzalen en 900m2 wellness onder het hotel. Hotelgasten kunnen gratis gebruik maken van het zwembad en de fitness van Promenade HealthClub & Spa.

Crowne Plaza Den Haag – Promenade is onderdeel van Apollo Hotels & Resorts, een keten van kwaliteitshotels en resorts in Nederland (www.apollohotelsresorts.com).

< Terug naar nieuwsoverzicht