Reserveer nu

Benefietdiner Vriendenteam Roparun 2014

Benefietdiner Vriendenteam Roparun 2014

Op zaterdag 22 maart 2014 organiseert het Vriendenteam Roparun een spetterend Benefietdiner en Veiling in Holiday Inn IJmuiden Seaport Beach.

Het Vriendenteam serveert een heerlijk 4-gangen diner en daarnaast kan er geboden worden op mooie items tijdens een veiling voor het goede doel. Ook zal Jan van Setten de avond verder opluisteren met een geweldige presentatie. Voor slechts € 75,- (All-in 4-gangen diner inclusief drankjes) kan genoten worden van deze prachtige avond. Reserveren kan online via de website van het Vriendenteam.

Het diner vindt plaats bij Holiday Inn IJmuiden Seaport Beach wat prachtig gelegen is op slechts 150 meter van het Noordzee strand en omsloten door het Kennemermeer.

De totale opbrengst van het diner en veiling gaat naar de Roparun 2014, een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs naar Rotterdam waarbij we een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker.

Meer informatie of vragen? Kijk op www.vriendenteamroparun.nl/benefietdiner, mail naar info@vriendenteamroparun.nl of bel 06-10814230. 

< Terug naar nieuwsoverzicht