Reserveer nu

Badkledingdag bij Thermae 2000

Badkledingdag bij Thermae 2000

Thermae 2OOO organiseert elke 1e dinsdag van de maand een ‘badkledingdag’

Op dinsdag 2 februari 2010 organiseert Thermae 2OOO haar eerste ‘badkledingdag’, om dat vervolgens maandelijks te herhalen. Op deze dag kunnen naast de badbezoekers, ook de saunabezoekers genieten van alle sauna en badfaciliteiten, in badkleding. Het dragen van badkleding is op deze 1e dinsdag van de maand, verplicht.

Er is veel te doen omtrent het dragen van badkleding in de sauna. Voorstanders vinden het niet prettig om naakt te recreëren. Tegenstanders vinden het onhygiënisch en storend om badkleding te dragen in de sauna. Thermae 2OOO neemt hierin het standpunt in dat de saunagang, mede uit hygiënisch oogpunt, oorspronkelijk naakt is.

Wellness is echter in de loop van de jaren veranderd en wordt vandaag de dag niet alleen gezien als een trend, maar steeds meer als ‘lifestyle’. Hierdoor treedt een verbreding op in de verschillende gebruikersgroepen die met wellness willen kennismaken. Vaak is er bij diverse gebruikersgroepen een bepaalde schroom ten aanzien van het ongekleed zijn. Door de mogelijkheid de sauna mét badkleding te ervaren krijgen ook ‘starters’ of bijvoorbeeld vriendenkoppels of collega’s de kans voordelen van wellness als lifestyle te ervaren.

De badkledingdagen zijn elke 1e dinsdag van de maand, van 9.00 tot 23.00 uur.

Andersom: Thermae 2OOO voert momenteel onderzoek uit naar de behoefte onder haar bezoekers, ten aanzien van een geheel ongeklede dag, waarop dus ook de thermale baden zonder badkleding te ervaren zijn.

Met een oppervlakte van zo’n 60.000 m2 is Thermae 2OOO één van de grootste wellness centers van Nederland. Bezoekers kunnen er genieten van binnen- en buitenbaden, sauna’s en stoombaden, whirlpools, schoonheidsbehandelingen en kuurprogramma’s. Ga voor meer informatie naar www.thermae.nl.

__________________________________________________________________

Uitnodiging 1e badkledingdag

Het is ons een groot genoegen u uit te nodigen voor de eerste badkledingdag van Thermae 2OOO. U kunt dan de gehele dag genieten van de bad en saunafaciliteiten, in badkleding, op 2 februari 2010 van 09.00 – 23.00 uur.

Hieronder vindt u de belangrijkste informatie en de aanmeldprocedure.

Datum:
2 februari 2010

Locatie:
Thermae 2OOO, Cauberg 25 -27, 6301 BT Valkenburg aan de Geul.

Parkeren:
Parkeerplaats Holland Casino

Aanwezig zijn?
Graag vóór 25 januari a.s. aanmelden bij:
Audrey Sweelssen, a.sweelssen@thermae.nl

Tel: +31 (0)43 6092042 of fax: +31 (0)43 6092011

Na uw aanmelding liggen de gratis entreekaarten (incl. parkeerkaart) voor 2 personen op naam voor u klaar bij de badreceptie.

< Terug naar nieuwsoverzicht