Reserveer nu

Apollo verloot hotelbed op Facebook!

Apollo verloot hotelbed op Facebook!

Amsterdam, 7 OKTOBER 2013 – Gedurende een periode van 3 weken maakten de trouwe volgers van Apollo Hotels & Resorts via Facebook kans om thuis heerlijk weg te dromen in een hun eigen Apollo bed! De winnaar heeft afgelopen weekend de unieke slaapsensatie kunnen ervaren.

In samenwerking met leverancier Hotel Supply heeft Apollo Hotels & Resorts een prijsvraag uitgezet via sociale media waarbij onder alle deelnemers een luxe en compleet verzorgde Apollo boxspring werd verloot. De Nederlandse hotelketen vroeg aan haar volgers hoeveel uur zij gemiddeld per nacht slapen.

'Een goede nachtrust is van groot belang bij het functioneren overdag. De essentie van een hotel is natuurlijk het slapen op een perfecte matras. Met het Apollo Bed bieden we duurzaam comfort, dat we dankzij onze samenwerking met Hotel Supply nu ook aan één van onze volgers hebben bewezen!”, aldus Francesco Monaco, directeur van Apollo Hotels & Resorts. De winnaar is onlangs op Facebook bekend gemaakt en heeft vrijdag 4 oktober de Apollo boxspring in ontvangst mogen nemen.

De winnaar is onlangs op Facebook bekend gemaakt en heeft vrijdag 4 oktober de Apollo boxspring in ontvangst mogen nemen.

Het Apollo bed
Het Apollo bed is een boxspring-combinatie voorzien van een royale en comfortabele pocketveringmatras en luxe topper. Door de individueel verpakte veren vormt de matras zich perfect naar het lichaam. Een design om bij weg te dromen en bekleed met een luxe bruin-grijze jacquard die past in vrijwel ieder slaapkamer interieur. Het bed is uitgebreid en langdurig getest en voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Meer informatie over het bed en natuurlijk proefslapen in een van de Apollo Hotels is te vinden via: www.apollohotelsresorts.com/apollobed

< Terug naar nieuwsoverzicht