Reserveer nu

Apollo Hotels viert opening Apollo Hotel Groningen!

Apollo Hotels viert opening Apollo Hotel Groningen!

Groningen, 18 september – Eind juni ontving Apollo Hotel Groningen al haar eerste gasten maar gisteren werd het hotel in het bijzijn van genodigden, partners en pers officieel geopend. “Deze avond is de kroon op het harde werk van het team tijdens de flinke transformatie en de eerste maanden na opening. We zijn supertrots op het eindresultaat en zijn blij met de overweldigende reacties”, aldus Herman van der Poel, General Manager van het hotel.

 Na een welkomstwoord van Bas Tolmeijer, directeur van Apollo Hotels & Resorts, Auke de Vries, directeur van  Christelijke Woningstichting Patrimonium en wethouder Roeland van der Schaaf, vond de officiële openingshandeling plaats. Samen beitelden de heren een keycard uit een indrukwekkend ijssculptuur van het markante gebouw La Liberté, waarin Apollo Hotel Groningen is gevestigd. Deze keycard stond symbool voor de entree van alle genodigden tot het hotel. Met deze toegangskaart kregen zij de kans om het eindresultaat eens goed te bekijken. Er werd zeer enthousiast gereageerd op het moderne design van het hotel.

Het eerste weekend na de opening moest het team al vol aan de bak met de TT in Assen, sinds dat weekend is de rust niet meer teruggekeerd in het hotel. Bas Tolmeijer is blij met dit resultaat: “We hopen dat we deze positieve start vast kunnen houden de komende tijd en ook veel nieuwe toeristen mogen ontvangen is ons gloednieuwe hotel.”

Foto: Bas Tolmeijer, directeur Apollo Hotels & Resorts, overhandigde Herman van der Poel en zijn team bloemen en taart als dank voor de ongekende inzet tijdens de transformatie en succesvolle opening van Apollo Hotel Groningen.  

Over Apollo Hotel Groningen

Apollo Hotel Groningen is alles wat niet verwacht wordt van Apollo Hotels & Resorts. Het is een hotel met een Groningse twist, waar iedereen verwelkomd wordt in het Grunnings. Gevestigd in La Liberté, ontworpen door de Franse en eigenzinnige toparchitect Dominique Parrault, is het hotel
onmiskenbaar vanaf de snelweg. De eigenzinnigheid van de architect is teruggebracht in het hele hotel en op de eigen website (www.apollohotelgroningen.nl). Apollo Hotel Groningen beschikt over 105 moderne kamers, een restaurant op de derde etage, een terras, twee vergaderzalen, een fitnessruimte en 70 privé parkeerplaatsen.

Over Apollo Hotels & Resorts®

Apollo Hotels & Resorts (www.apollohotelsresorts.com) is een keten van kwaliteitshotels en resorts in Nederland. Naast het eigen merk Apollo Hotels & Resorts, exploiteert de groep ook bedrijven onder een andere vlag, zoals het lifestyle resort Thermae 2OOO in Valkenburg, het 5-sterren Crowne Plaza Den Haag Promenade en het hoofdstedelijke Ramada Apollo Amsterdam Centre. Apollo Hotel Groningen is het dertiende hotel van de onderneming. 

< Terug naar nieuwsoverzicht