Reserveer nu

Apollo Hotels start joint venture met The Harbour Group

Apollo Hotels start joint venture met The Harbour Group

Amsterdam, 11 oktober 2016 – Ruim een jaar nadat de beide bedrijven een samenwerking startten in de vorm van The Harbour Club Kitchen in het hoofdstedelijke Apollo Hotel, kondigen Apollo Hotels en The Harbour Group aan dat ze een joint venture zijn begonnen. 

De opening van The Harbour Club Kitchen Amsterdam in de zomer van 2015 was meteen een ongekend succes. Zo groot zelfs, dat het Apollo Hotel haar eigen restaurant sloot en alle pijlen ging richten op de nieuwe culinaire loot. De samenwerking met The Harbour Group bevalt zo goed dat de stap tot intensivering van de relatie nu is gezet.

Directeur Bas Tolmeijer van Apollo Hotels: “Ruim tien jaar na de oprichting van onze onderneming is de hotelketen volop in ontwikkeling en geloven we sterk in verbindingen met de juiste partners. Meer dan ooit gaat het om beleving, service en het bieden van een unieke food & beverage ervaring. The Harbour Group beheerst deze aspecten tot in de finesse.”  Richard van Leeuwen, directeur van The Harbour Group, voegt hieraan toe: ”De kennis van Apollo Hotels & Resorts op het gebied van data gestuurde systemen en processen, vormt een krachtige aanvulling op onze uitgebreide restaurantervaring. Kortom, een gezonde win-win.”

In de joint venture worden de naam en het concept ondergebracht. Beide partijen blijven zelfstandig hun eigen vestigingen exploiteren. De meerwaarde wordt gecreëerd door inbreng van de wederzijdse kennis met als doel de kwaliteit naar een nog hoger niveau te brengen, het product aan te scherpen en te bewaken en nieuwe restaurants van The Harbour Club uit te rollen. De partners verwachten op korte termijn de opening van de eerste nieuwe vestiging bekend te kunnen maken. 

Over Apollo Hotels & Resorts®
Apollo Hotels & Resorts (www.apollohotelsresorts.com) is een keten van kwaliteitshotels en resorts in Nederland. Naast het eigen merk Apollo Hotels & Resorts, exploiteert de groep ook bedrijven onder een andere vlag, zoals het lifestyle resort Thermae 2OOO in Valkenburg, het 5-sterren Crowne Plaza Den Haag Promenade en het hoofdstedelijke Ramada Apollo Amsterdam Centre. Recent kondigde de groep de opening van Apollo Hotel Amsterdam-Vinkeveen aan in het voorjaar van 2017. Meer informatie over de groep is te vinden via www.apollohotelsresorts.com.

Over The Harbour Group
The Harbour Group behoort al jaren tot de grootste hospitality ondernemingen in Nederland en stelt zich ten doel haar gasten positief te verbazen. De groep is eigenaar en “operator” van 3 restaurantconcepten: The Harbour Club, The Harbour Club Kitchen en The Habour Club Café. De restaurants staan bekend om hun eigentijdse en informele ambiance met een hoogwaardige service. Het gastronomische aanbod is van hoge kwaliteit en zeer divers. The Harbour Club is het vlaggenschip van de groep met restaurants voor 400 personen en heeft de meest uitgebreide kaart.

 

< Terug naar nieuwsoverzicht