Reserveer nu

Apollo Hotels & Resorts viert 1 jarig bestaan Ramada Apollo Amsterdam Centre

Apollo Hotels & Resorts viert 1 jarig bestaan Ramada Apollo Amsterdam Centre

Amsterdam, 22 NOVEMBER 2013 – Vandaag vierde Apollo Hotels & Resorts het eerste jubileum van Ramada Apollo Amsterdam Centre. Het voormalige kantoorpand aan de rand van het Rembrandtpark is in 2012 omgebouwd tot hotel en is nu een jaar operationeel als grootste Ramada hotel van Europa. 

De jubileumviering heeft vandaag plaatsgevonden in Restaurant en Skybar Floor17. Onder het genot van de bijzondere hapjes en drankjes van het team van Floor17 vierden de gasten en medewerkers dat het hotel 1 jaar bestaat. Voor de gelegenheid vormde Floor17 het tijdelijke decor als radio studio voor Business News Radio. Met het spectaculaire uitzicht op de achtergrond ontving Wilfred Genee zijn gasten in de live uitzending van zijn radioshow ‘’The Friday Move’’. 

Het 446 kamers tellende hotel is direct gelegen aan de A10 West in Amsterdam. Sinds de opening vorig jaar augustus hebben reeds duizenden gasten uit binnen- en buitenland een bezoek gebracht aan het hotel. Restaurant en Skybar Floor17 is een enorm succes gebleken, dit komt mede door de ligging op de 17e verdieping met spectaculair uitzicht over het centrum van Amsterdam. 

Tijdens het geslaagde feest is stilgestaan bij de successen van het afgelopen jaar en met de genodigden vooruitgekeken en geklonken op een mooie toekomst. 

< Terug naar nieuwsoverzicht