Reserveer nu

Apollo Hotels & Resorts steunt We Care Foundation

Apollo Hotels & Resorts steunt We Care Foundation

Het goede doel 
Directie en medewerkers van Apollo Hotels & Resorts dragen de We Care Foundation (WCF) een warm hart toe. Deze stichting is een initiatief van HotelloTOP: hét netwerkplatform voor oud-hotello's. Stichting We Care Foundation biedt de Nederlandse horeca de mogelijkheid een bijdrage te leveren aan een maatschappelijk betrokken en gastvrije samenleving, oftewel ‘Gastvrijheid voor Gastvrijheid’. 

De We Care Foundation is dit jaar een samenwerkingsverband aangegaan met Koninklijk Horeca Nederland. Zij viert haar 125 jarig jubileum en heeft daarmee 2008 uitgeroepen tot het 'Jaar van de Gastvrijheid'. In dit kader is ‘Het Nationaal Geschenk van de Horeca’ geïntroduceerd, een cheque bedoeld voor een goed doel. 

In 2008 wordt in alle gelederen van de horeca - in samenwerking met de We Care Foundation - geld ingezameld, wat zal worden gedoneerd aan het gastvrije doel dat door H.M. de Koningin is gekozen: de Dak- en Thuislozen. 

Ambassadeurs 
Tijdens dit belangrijke jubileum steunt Koninklijk Horeca Nederland de We Care Foundation. Een 20-tal enthousiaste TOP Ambassadeurs is aangesteld om dit jaar een maximaal aantal horecabedrijven te laten participeren aan de acties van de We Care Foundation. Eén van de TOP ambassadeurs is Jos Jumelet, General Manager van het Crowne Plaza Den Haag – Promenade, één van de hotels die behoort tot Apollo Hotels & Resorts. Het is deze zomer aan de TOP Ambassadeurs om het goede doel te communiceren ‘in het veld’ en een maximale bijdrage voor de stichting te verzamelen! 

Op 1 september 2008 gaat de € 1 actie van start. Gasten van hotels en restaurants, maar ook van cafetaria’s of eetcafés worden vooraf geïnformeerd middels een tafelkaartje over de vrijwillige bijdrage van één euro die ze kunnen doen. De ondernemer verzamelt dan per rekening € 1 voor het goede doel. Naast deze actie zijn de ideeën van de ondernemers meer dan welkom. Bijvoorbeeld enkele “We Care” wijnen op de kaart zetten waarvan een gedeelte van de opbrengst naar het goede doel gaat. 

Neem ook eens een kijkje op: www.wecarefoundation.eu

< Terug naar nieuwsoverzicht