Reserveer nu

Apollo Hotels & Resorts steunt Earth Hour

Apollo Hotels & Resorts steunt Earth Hour

Zaterdag 26 maart 2011 is het Earth Hour; om 20.30 uur lokale tijd gaat over de hele wereld een uur het licht uit. Het Wereld Natuur Fonds vraagt hiermee aandacht voor de wereldwijde klimaatverandering. Apollo Hotels & Resorts speelt hier op in door in alle hotels op 26 maart de buitenverlichting een uur uit te doen. Een aantal hotels biedt hun gasten tevens diner bij kaarslicht. Op deze manier probeert ook Apollo Hotels & Resorts aandacht te vragen voor dit wereldwijde probleem.

Zin om Earth Hour mee te maken in één van onze hotels? Maak hier uw reservering!


Over Apollo Hotels & Resorts®
Apollo Hotels & Resorts (www.apollohotelsresorts.com) is een keten van kwaliteitshotels en resorts in de Benelux. Naast het eigen merk Apollo Hotels & Resorts, exploiteert de onderneming ook bedrijven onder een andere vlag, zoals het exclusieve wellnessresort Thermae 2OOO in Valkenburg, het 5-sterren Crowne Plaza Den Haag Promenade en het hoofdstedelijke Wyndham Apollo Hotel Amsterdam.

Apollo Hotels & Resorts is een van de snelst groeiende hotelketens van de Benelux. In november 2010 kondigde de groep aan dat het de exploitant wordt van het nieuw te openen Ramada Apollo Amsterdam Centre. Afgelopen maand werd Regardz Hotel Zaltbommel aan het portfolio toegevoegd. In België behoren het Apollo Arthotel Brugge en het beroemde Thermae Palace Oostende tot de keten.

De groep streeft naar een verdubbeling van het portfolio van 15 naar 30 hotels in de komende vijf jaar, met een omzetniveau van Euro 150 miljoen.

< Terug naar nieuwsoverzicht