Reserveer nu

Apollo Hotels & Resorts start eigen Academy

Apollo Hotels & Resorts start eigen Academy

Amsterdam – 15 augustus 2011 - Vanaf deze week biedt Apollo Hotels & Resorts met haar Apollo Academy BBL-opleidingen aan. Medewerkers kunnen tijdens werktijd een erkend vakdiploma halen, op een wijze die is afgestemd op de medewerker zelf. De opleiding is speciaal ontwikkeld voor de horeca en alle kosten worden door Apollo gedragen, die daarmee op een nieuwe en unieke wijze investeert in de toekomst en in haar medewerkers.

Nieuw en uniek
Apollo Hotels & Resorts is hiermee één van de eerste ondernemingen die deze vorm van opleiden realiseert. De opleidingen zijn speciaal ontwikkeld voor de horeca. Ze zijn flexibel in te vullen, zowel voor de organisatie als voor de deelnemers en vormen daarmee een nieuwe, eigentijdse vorm van opleiden.

Welke opleidingen?

  • Gastheer/gastvrouw MBO-2 niveau
  • Kok MBO-2 niveau
  • Zelfstandig werkend gastheer/gastvrouw MBO -3 niveau
  • Zelfstandig werkend kok MBO-3 niveau.

Apollo Academy
De Apollo Academy biedt naast de genoemde opleidingen ook medewerkers-trainingen op niveau. Daarbij valt te denken aan commerciële vaardigheden, persoonlijke coachingsprogramma’s, maar ook trainingen over safety en security, op gebied van talentontwikkeling en ontwikkeling van managementskills zijn hier onderdeel van.

Doel
Apollo Hotels & Resorts heeft ontwikkeling en kwaliteit binnen haar organisatie hoog in het vaandel staan en haalt hiermee ‘het maximale’ uit haar medewerkers.“Wij spelen in op de verwachte krapte op de arbeidsmarkt, waarvan ik denk dat deze binnen afzienbare tijd zal optreden. Apollo biedt deze opleidingsmogelijkheid als secundaire arbeidsvoorwaarde en geeft hiermee invulling aan haar positie als ‘preferred employer’. Tevens werkt dit concept positief door in de arbeidsmarktcommunicatie die Apollo voert” aldus Director of Human Resources Inga Hendrix van Apollo Hotels & Resorts.

Over Apollo Hotels & Resorts
Apollo Hotels & Resorts (www.apollohotelsresorts.com) is een keten van kwaliteitshotels en resorts in de Benelux. De keten is een zgn. “Multi branded hotel company”; naast het eigen merk Apollo hotels & Resorts, exploiteert de groep ook bedrijven onder een andere vlag, zoals het exclusieve wellnessresort Thermae 2000 in Valkenburg, het 5-sterren Crowne Plaza Den Haag Promenade en het hoofdstedelijke Wyndham Apollo Amsterdam.

In 2012 zal de groep het nieuw te openen Ramada Apollo Amsterdam Centre gaan exploiteren. In Belgie behoren het Apollo Arthotel Brugge en het beroemde Thermae Palace Oostende tot de groep.

Apollo Hotels & Resorts is één van de snelst groeiende hotelketens van de Benelux. De groep streeft naar een verdubbeling van het portfolio van 15 naar 30 hotels in de komende vijf jaar, met een omzetniveau van Euro 150 miljoen.

< Terug naar nieuwsoverzicht